UKÁZKA: Rob Thurman, Mršina (Kal Leandros 5)

Článek od: Anonym - 03.10.2011

Bratři Leandrosové mají další případ, jehož řešení bude mít opět nečekaný a krvavý průběh. Nové volné pokračování série z pera Rob Thurmanové si nadšenci urban fantasy rozhodně nemůžou nechat ujít.

RECENZE: Rob Thurman, Běsnění

Článek od: elho_cid - 08.02.2011

Běsnění je ale především o ději. Je to dobrodružná fantasy, stavící na napětí a rychlém spádu událostí, určená ke čtení skoro jedním dechem. V tomhle ohledu určitě nezklame, už dlouho jsem nečetl tak napínavou knížku oddechového žánru a Robyn Thurmanová tenhle aspekt řemesla zvládá znamenitě.

UKÁZKA: Rob Thurman, Běsnění (Kal Leandros 3)

Článek od: Anonym - 08.02.2011

Kal Leandros a jeho bratr Nik se pod náporem práce zrovna nehroutí. Jejich detektivní agentura se specializací na nadpřirozené bytosti hojné časy nezažívá. Koho by napadlo, že v New Yorku, kde skoro na každém rohu narazíte na upíry, troly, vlkodlaky a spoustu jiných podivných stvoření, bude obchod váznout?

UKÁZKA: Rob Thurman, Měsíční svit (V temnotě)

Článek od: Anonym - 07.10.2010

V minulé knize s názvem V temnotě zachránili bratři svět před ďábelskými příbuznými Kalova otce, ale nyní museli začít zcela od začátku. Našli si nový byt a také novou práci - působí jako tělesná stráž a soukromí detektivové. A v New Yorku, kde si nadpřirozené bytosti vykračují po ulicích úplně stejně jako normální lidé, je práce více než dost. Kvůli poslednímu případu musí v přestrojení proniknout do prostředí vlkodlačí mafie. Kal si myslí, že to bude jednoduchá a rychlá práce. Ale to se velmi, velmi mýlí.

UKÁZKA: Rob Thurman, V temnotě

Článek od: Anonym - 16.06.2010

Vítejte v New Yorku. Pod Brooklynským mostem žije trol, v podkrovním bytě na hlavní třídě bydlí nádherná upírka, v New Jersey prodává ojetiny satyr - a to je jen špička ledovce. Většina lidí si samozřejmě nadpřirozené hemžení kolem sebe neuvědomuje, ale Kal Leandros je člověk jen napůl. Temný rodokmen jeho otce překypuje děsivými zrůdami - a on a celá jeho rasa z jiného světa po Kalovi nemilosrdně jdou. Proč? Kal se raději nezdržuje na jednom místě tak dlouho, aby to zjistil. Jemu a jeho nevlastnímu bratru Nikovi se čtyři roky dařilo být o krok napřed, ale nyní je pronásledovatelé opět našli. A Kal se brzy dozví, proč po něm touží, proč jej vždycky chtěli dostat...

Přihlásit se k odběru RSS - R. Thurman