CENY: World Fantasy Award 2012

Článek od: Jan Pechanec - 04.11.2012

V anketě jsme si s vámi tipovali, jaký román získá cenu World Fantasy, nikdo z hlasujících se netrefil, protože vítězem nebyl ani Martin se svým Tancem s draky, ani King s Dallasem 63 a ani Jo Waltonová s Among Others. Ocenění nakonec získala kniha...

CENY: World Fantasy Award 2011

Článek od: Jan Pechanec - 17.11.2011

Opět po roce jsou známi vítězové letošní WFA, nebo-li World Fantasy Awards, v anglofonním světě nejprestižnějším ocenění pro žánr fantasy. Vítězství bylo nominovaným v jednotlivých kategoriích přiřčeno mezi 27.-30. říjnem 2011 na World Fantasy Convention v San Diegu (California, USA). Uvedení vítězové jsou označeni tučně. Další z nevyhrávajících nominovaných v jednotlivých kategoriích jsou řazeny abecedně podle názvu.

CENY: World Fantasy Awards 2009

Článek od: Redakce - 09.11.2010

Opět po roce jsou známy vítězové letošní WFA, nebo-li World Fantasy Awards, v anglofonním světě nejprestižnějším ocenění pro žánr fantasy. Vítězství bylo nominovaným v jednotlivých kategoriích přiřčeno 31. října 2010 na World Fantasy Convention v Columbusu (Ohio, USA). Uvedení vítězové jsou označeni tučně další z nevyhrávajících nominovaných v jednotlivých kategoriích jsou řazeny abecedně podle názvu.

Přihlásit se k odběru RSS - World Fantasy Award