POVÍDKA: Martin Kochlica, Marvin - Rýchlejší ako smrť

Článek od: Martin Kochlica - 20.01.2011

Zombia Marvin sa naposledy potuloval v splatter fantasy románe Dušana D. Fabiana Živého mě nedostanou! Tento zjazvený sympaťák sa teraz vracia v krátkej poviedke. Z Atlantídy sa presunul do Rímskej ríše roku 24 pred Kristom a nezachraňuje nikoho menšieho než dcéru Octaviana Augusta... Marvin ďakuje svojmu stvoriteľovi, že ho bez okolkov požičal inému autorovi.

INTERVIEW: Rozhovor s Dušanem D. Fabianem

Článek od: Martin Stručovský - 09.12.2010

Před rokem a půl si na Neviditelném psu dlouze pokecal David P. Stefanovič s tímto úspěšným slovenským autorem fantastiky a milovníkem metalu. Dnes vám nabízíme další rozhovor, kterého se ujal Martin Stručovský ku příležitosti vydání nejnovějšího Fabianova románu Živého mě nedostanou, jehož úvodní povídku jste si mohli nedávno přečíst i na Sardenu.

POVÍDKA: Dušan D. Fabian, Žij a nenech žít

Článek od: Anonym - 26.11.2010

Kapacity datují Marvinův zrod do roku 1250 před Kristem. Marvin datuje zrod Krista do roku 1250 po Marvinovi. Kdo je tento velkohubý prehistorický Chuck Norris? Nakladatelství Brokilon právě chystá k vydání akční nářez v podobě románu Dušana D. Fabiana. Čtenáři Sardenu si mohou dnes vychutnat celou povídku, která otvírá osudy novopečeného zombíka Marvina...

Přihlásit se k odběru RSS - Živého mě nedostanou!