Trailer: Netopýr i motorová pila

Článek od: Matyáš Pařátek - 12.07.2015

Batman V Superman: Dawn of Justice

Marvel už nějaký ten pátek úspěšně buduje svoje filmové univerzum a tak je jasné, že studium Warner Bros, spolupracující s komiksovou stájí DC, nechce zůstat pozadu. První krůčky učinil už v roce 2013 Zack Snyder, když do světa vyslal svého Muže z oceli. V něm jsme dostali nové, akčnější, ale méně noblesní pojetí Supermana s tváří Henryho Cavilla. A už příští rok se Superman vrátí. A nebude to pokračování jen tak obyčejné. Poprvé v historii filmu si to Superman rozdá na pěsti s dalším ikonickým hrdinou - Batmanem. U příležitosti Comic Conu v San Diegu se vylíhnul ven nový trailer, který slibuje opravdu epickou a akční nálož s parádní atmosférou. Tak doufejme, že Snyder svému nejnovějšímu dítku kromě akce nezapomene přidat taky srdce, které tak zoufale Muži z oceli chybělo. Já osobně jsem zvědavý na Bena Afflecka, protože s přibývajícími fotkami si myslím, že jako Bruce Wayne a Batman bude super. 

PS: Pokud chcete vědět z čeho Batman V Superman vychází, doporučujume přečíst komiks Batman: Návrat Temného rytíře od Franka Millera

Star Wars: Síla se probouzí

Těšíte se na Vánoce? To je dobře. Už za pět měsíců nám J.J. Abrams nadělí pod stromeček dlouho očekávaný sedmý díl kultovních Star Wars. Letošní Comic Con sice nenabídnul nový trailer, ale myslíme si, že tohle Promo to bohatě vynahrazuje. Schválně, kolik z vás bude mít na konci mrazení v zádech? 

Ash vs Evil Dead

Kde oživit hororovou klasiku, když se diváci do kin valí hlavně na filmy podle komiksů? V televizi. To si nejspíš uvědomil Sam Raimi, když přemýšlel, jak do hry vrátit svůj Evil Dead. Seriál Ash vs Evil Dead navazuje na slavnou sérii, která režisérovi Spider-Mana přinesla první ovace. A je to dobře, protože takhle drsná a krvavá jatka, by to měla v kině hodně těžké. Nebude chybět ani humor ani Bruce Campbell, který už oprašuje motorovou pilu. 

Komentáře

Přidat komentář