Letem (fantastickým) světem 8

Článek od: Matyáš Pařátek - 13.12.2015

Trailer k novým X-Menům, Legendě o Tarzanovi a novému Spielbergovi. A abychom nezapomněli - vyjde nová kniha Františka Kotlety. A máme toho pro vás mnohem víc. 

Trailer týdne: Obr Dobr

Steven Spielberg je po kratší pauze zpátky. Aktuálně můžete v kinech vidět jeho skvělý film Most špiónů, kde válí Tom Hanks. Spielberg byl ale vždycky známý tím, že kutil vždycky víc filmů najednou a ani tentokrát nás nečeká výjimka. A už příští rok v létě můžeme vyrazit na Obra Dobra. Ten vznikl podle předlohy Roalda Dahla, a pokud jste viděli Karlíka a továrnu na čokoládu nebo Matyldu, tak vám je jasné, co asi můžete čekat. Nicméně první trailer se svou atmosférou přibližuje k něčemu, co je na pomezí Harryho Pottera nebo Letopisů Narnie. A zároveň je to spielbergovské. Těšíme se moc. 

Kdo bude Kingův Pistolník?

Nedávno jsme u nás psali o novinkách o Temné věži, které byly spojené se záporákem. A teď tu máme informace týkající se samotného Rolanda. Toho by si mohl zahrát Idris Elba, kterého budete znát jako Hjemdala z Thora. Ovšem srdce diváků si získal hlavně jako policajt Luther. Pokud by tohle vyšlo, bylo by to super.

Vázaný Zaklínač

Nakladatelství Leonardo se nám rozhodlo zpříjemnit Vánoce a vydalo Bouřkovou sezónu v pevné vazbě. Kdo neví, co pod stromeček, tady je jasná volba.

Vánoční Kotleta

Ne. Kotleta nezačne nosit dárky. Ale jeho novou knížku můžete pod stromečkem najít. Novela Vlci, která se odehrává ve světě Bratrstva krve, dorazí v nejbližších dnech.

Joker až příští rok

Joker: Oslava 75. výročí měl být takovým zlatým hřebem komiksového roku 2015. Tiskárna to už bohužel letos nestihne. Joker se tedy bude chechtat až 20.1. 2016.

Trailer uprostřed: Legenda o Tarzanovi

Film, o kterém jsem si dlouhou dobu myslel, že je báchorka. Proč? Protože ho David Yates kutí snad od chvíle, co dodělal Harryho Pottera. No a teď tu máme první trailer. Pánové se můžou těšit na vnady Margott Robie (že je má, ukázala už ve Vlkovi z Wall Street) a dámy na svaly Alexandra Skasgarda (Pravá krev). 

Mycelium do uší na druhou

Nakladatelství Onehot book po dlouhém čekání vypustilo do světa druhý díl Mycelia v audio podobě.

Trailer na konec: X-Men: Apokalypse

Magneto, Profesor X a jeho staří studenti jsou zpět. A proti sobě budou mít nejhoršího nepřítele – prvního mutanta. Jestli dorazí i Wolverine, nevíme. Ale určitě se těšíme. 

Komentáře

Co se X-menů týká... trailer vypadá nadmíru zajímavě - tak jen tiše doufám, že to neposr..kakali jako tu budoucí minulost, ke které musel psát scénář někdo hodně imbecilní, protože to dějově a hlavně logicky mělo děr jak středočeské silnice!

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Já si z toho taky už moc nepamatuju... jen to, jak jsem byla nasr...á, protože jsme na tom byli v kině a já se musela držet, abych tam nenadávala nahlas, že scénárista je debil a režisér blbeček:-)

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Přidat komentář