Letem (fantastickým) světem 23

Článek od: Matyáš Pařátek - 17.04.2016

Nominace na cenu Akademie SFFH

Tento týden byly zveřejněny nominace na cenu Akademie SFFH za rok 2015. (prohlédnout si je můžete třeba tady).

Filmové novinky

Na druhého Avatara čekáme od jeho premiéry v roce 2009. A čím déle čekáme, tím víc James Cameron přidává pokračování. Aktuální počet je teď čtyři. – Warneři potvrdili, že Ben Affleck natočí dalšího Batmana. Čekali jste snad něco jiného? – Spider-Man, který vznikne pod záštitou Sony a Marvelu má svůj podtitul. Je jím Homecoming. V roli záporáka by se mohl objevit Michael Keaton. – V Ready Player One se objeví také Mark Rylance. – Dalším hereckým přírůstkem pro druhý díl Kingsman je Channing Tatum. 

 

Ghost in the Shell

A takhle bude vypadat Scarlett Johanson v připravovaném filmu Ghost in the Shell.

 

 

Trailery

Star Wars: Rogue One

Síla se probudila minulý rok. Letos nás čeká Rogue One a krádež plánů Hvězdy smrti.

Doctor Strange

Captain America je skoro za rohem. Ze startovní čáry už ale vyrazila kampaň nové marvelovky. Doctor Strange působí jako hodně svěží origin, kde dostaneme zase něco jiného. 

Fantastická zvířata a kde je najít

Další pouták na návrat do světa čar a kouzel. Tentokrát to působí o hodně líp, než poprvé, ale rád bych viděl něco velkolepějšího než pár mávnutí hůlkou. 

Komentáře

ad. Fantastická zvířata a kde je najít - Co bys chtěl velkolepějšího než potterovský svět namixovaný s Gatsbym :) zlato, magie, začátek století, Art Deco, magické potvory a hůlky? To skoro nejde zvorat aby to nebylo epické.  A ta hudba - dospělejší a vážněji posazený soundtrack k HP, to taky beru.

Velkolepý bude doufám Dr. Strange.

-------------------------------

Co se týče Avatara ... odhaduju, že počet pokračování se nakonec natáhne na cca 30 - 50 a přejmenuje se to na Smurfs in space. 

Přidat komentář