Letem (fantastickým) světem 24

Článek od: Matyáš Pařátek - 01.05.2016

Který hrdina se dočká vlastního seriálu? A kdo si zahraje novou Laru Croft? 

Zpráva týdne: Punisher bude

Punisherovo prokletí prolomil Daredevil, kde si slavného likvidátora zločinců zahrál Jon Bernthal. A byl to úspěch, protože Punisher teď nafasoval vlastní seriál od Netflixu. Zatím je venku tenhle oznamovací teaser.

Kdo si zahraje Laru Croft?

Nejprve se spekulovalo, že si novou Laru zahraje Daisy Ridley. Ale to už dneska neplatí a tuhle ženskou do nepohody si zahraje Alicia Vikander, což je víc než dobrá nálada. Ostatně herečka má doma čerstvě Oscara za vedlejší roli v Dánské dívce.

Blade Runner… dřív, než jsme čekali

Blade Runner II je film, který netrpělivě očekáváme. No a dorazí dřív, než se původně plánovalo. Premiéra byla čerstvě stanovena na 5.10. 2017. A nově se k filmu přidala i Anna de Armas. Že by se nám tu rýsovala femme fatale?

Fotky týdne

Star Wars 8

Alien: Covenant 

 

 

Kladivo na čaroděje: Bůh strachu

Nové Kladivo na čaroděje sice dorazí až v říjnu, ale už teď se můžete pokochat obálkou. 

Trailer týdne: X-Men: Apocalypse 

Noví X-Meni u mě byli dlouhou dobu za otloukánka. Trailery moc lákavě nevypaday... jenže finální trailer napravuje reputaci a dost pádnými argumenty nás přesvědčuje, že máme dát filmu šanci v kině. Mimochodem, konec traileru ukazuje drobné překvapení, takže pokud si nechcete pokazit radost, tak si trailer nepouštějte a raději si počkejte až na celý film do kina.

 

Komentáře

Zpráva o Punisherově seriálu mi moc velikou radost neudělala, i když naprosto chápu, proč jsou všichni nadšení. Punisher na mě zapůsobil jako blesk z čistého nebe, udělal zdruhé série něco nezapomenutelného, ale mám dojem, že přesně v tom bylo jeho kouzlo. Přijít, udělat neskutečný bordel a zase zmizet. Obávám se, že celá série jenom o něm vezme část tohohle kouzla.

Možná se mýlím. Rád bych :).

Ale co si nalhávám, stejně na to budu koukat :D.

Já zas mám problém s X-meny. Vždycky a všechny filmy se mi líbily a patřili mezi moje oblíbence. Až do té debilní budoucí minulosti, u které musel scénář psát někdo s hodně nízkým IQ a dlouho jsem nebyla v kině tak nakrknutá, jako u téhle ošklivosti!!! A teď bojim bojim... trajlery vypadají super a vůbec, ale kdo tomu má po tom předchozím (pro mě) fiasku sakra věřit?!

To zas u Boha strachu nemám strach vůbec žádnej a už se nemůžu dočkat, až bude ten podzim. Akorát doufám, že se ten říjen neprotáhne až do Vánoc...

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Na Punishera jsem zvědavá, hlavně proto, že v Daredevilovi toho moc nenakecal a když bude mít vlastní sérii, tak bude muset. A já toho herce prostě nemusím a nemusím, tak uvidíme, co z toho vykřešou. Na komiksy se pějí ódy, tak doufejme, že to Netflix nezmrzí.

Co se X-menů týče, nechávají mě chladnou. Už jich tu bylo tolik a není to nic nového. Ale dokud to nebude tak špatné jako poslední Wolverine, tak to beru.

Zdar a Sílu přeje Kadet

Bodaj by boli komiksovky aspoň také ako posledný rosomak :-) a úplne iné ako ten prvý a ako boli poslední x-meni. Komiks Punisher: Na zacatku je skvely a hrdina tam povie len par viet (a vacsinu casu sedi priviazany na stolicke :-).

Přidat komentář