RECENZE: Knižní trilogie Vetřelec

Článek od: frankie - 27.11.2015

Kdo by neznal kultovní Vetřelce, dětem způsobující noční pomočování. Nakladatelství Baronet připravilo pro milovníky sci-fi hned celou trilogii Vetřelec. Všechny tři knihy vyšly v roce 2015 a od konce října jsou k mání i v jednom společném pěkně udělaném boxu. Každý díl si vzal do pera jiný autor, oprášil látku z trochu jiného směru a s odlišnou čtivostí.

KOMIKS: Thomas Jane a komiksy - Punisher spisovateľom...

Článek od: Marek Keram Barányi - 13.08.2012

Thomas Jane je mnoho vecí. Celebrita, producent, herec, scenárista, režisér, ten najlepší predstaviteľ Punishera a hlavne komiksák. Jane je jeden z tých ľudí, ktorý svoju komiksofíliu využívajú naplno a pravidelne navštevujú rôzne comic-cony. Okrem toho, že sa venuje natáčaniu filmov, seriálov a vlastnej produkcii, založil aj komiksové vydavateľstvo menom Raw Studios. A pod jeho značkou vydal dve minisérie, pri ktorých sa podieľal na scenári.

FILM: Prometheus

Článek od: Anonym - 15.06.2012

Pozemšťané se vydávají dvouletou cestu na daleký měsíc na základě "pozvánek", které nalezli v pozemských vykopávkách. Chtějí zde objevit vyspělou rasu, která jim ty pozvánky zanechala, ale objeví něco poněkud jiného.

RECENZE: Vetřelci omnibus 6

Článek od: Štěpán Jura - 10.11.2011

Lidská hamižnost a arogance pomohla rozšířit hrozbu vetřelců do všech koutů vesmíru - nyní vše závisí jen na odvaze mužů a žen, kteří se pokusí zvrátit budoucnost galaxie a zabránit nastolení Věku vetřelce!

RECENZE: Vetřelci Omnibus: Kniha pátá

Článek od: Štěpán Jura - 17.06.2011

Série Vetřelci amerického vydavatelství Dark Horse Comics zaznamenala velké úspěchy a nastavila vysokou laťku všem ostatním pokusům o rozšíření světa populárního filmu s pomocí komiksového zpracování. Pátá kniha vetřeleckých komiksů obsahuje další známé příběhy a přes 350 barevných stran od špičkových tvůrců oboru.

Přihlásit se k odběru RSS - Alien