POZVÁNKA: Audiocon

Článek od: Redakce - 20.11.2014

Správně bychom měli vytvořit audiopozvánku, aby to bylo tématické, ale holt si ji budete muset jen představovat. Takže tedy...

První setkání fanoušků audiofantastiky. V pátek 21. listopadu od 15:00 do 19:00 proběhne ve smíchovské pobočce Městské knihovny v Praze další z našich mikro-conů. Čeká vás setkání s předními autory, nahlédnutí do zákulisí výroby audioknížek, ukázky i novinky. A hlavně možnost setkání lidí, kteří mají knížky do ucha stejně rádi jako vy.

Získejte podpisy oblíbených hvězd a vyzkoumejte jako první, co dalšího se chystá. Můžeme být i ošklivě komerční – Vánoce se blíží a nějaká ta placka s pěknou knížkou vám může ušetřit zběsilé pobíhání po obchodech v předvečer štědrého dne.

Na co se těšit? Program je bez záruky a orientační, ale slibujeme, že pokud něco ubereme, nahradíme to něčím nejméně dvakrát lepším!

 

15:00 Jiří Pobuda a Míla Linc: „Barevné“ audioknihy Strak na vrbě (Stín Černého hvozdu, Zelená, Stín modrého býka)

15:20 Walker a Volf: Jak se vyrábí audiokniha

15:35 Zdeněk Pobuda, František Kotleta – Bratrstvo krve

15:55 Vojtěch Hamerský: DIY audioknihy

16:10 Vilma Kadlečková: Mycelium

16:30 Velká diskuze (ptejte se, na co chcete, řekneme vám ještě mnohem víc!)

18:00 Petra Neomillnerová: Amélie

18:20 Štěpán Kopřiva: Asfalt (a dost možná ještě někdo další od WaV )

 

Na závěr to nejdůležitější: Městská knihovna v Praze, pobočka Smíchov, Náměstí 14. října 15. Knihovna je v budově bývalé smíchovské tržnice, nejlepší spojení metrem B na zastávku Anděl nebo tramvají 4, 7, 10, 14, 16 na zastávku Zborovská. Začátek v 15:00, vstup zdarma!

 

 

Komentáře

Na rozdíl od mnoha jiných akcí a přednášek, kdy se nikdo na nic neptá, bylo toto setkání jednou velkou debatou. Je fajn, že se trh s audioknihami konečně rozvíjí, z poslední, co jsem poslouchala, jsem byla nadšená, několikanásobně předčila knihu.

Přidat komentář