Míla Linc vás vezme potřetí do Černého hvozdu

Článek od: Redakce - 06.12.2017

Kmeny staletých velikánů obrůstá tmavý mech. Z bahna vystupují silné provazce kořenů. A pak už jen zelené nekonečno; propletené šlahouny ostružiní, mladých doubků a šípků. Obrovské listy kapradin a jedovatě zelené kopřivy, jejichž ostrá vůně se mísí s pachem zahnívajícího bahna. A ticho – pokud ve větru není slyšet zlý šepot, který přivolává temná kouzla… Přesně takový je Černý hvozd.

ANKETA: Kniha roku Sardenu, komentáře

Článek od: Redakce - 08.03.2016

Abyste si sami mohli spočítat, že vám ve výsledcích Knihy roku Sardenu nekecáme, přinášíme konkrétní odpovědi jednotlivých respondentů. A těšíme se, že v komentářích přibudou odpovědi čtenářů.

POZVÁNKA: CONiáš pod parou: plnou parou vpřed!

Článek od: Redakce - 05.09.2015

Prý: „udělej reklamu!“. Prý „napiš skvělej článek, kterej přitáhne co nejvíc lidí“. A tak jsem seděl a přemýšlel, jak letošní ročník CONiáše vychválit, až jsem přišel na jednu velmi jednoduchou věc. Prostě řeknu pravdu a ono to bude bohatě stačit!

REPORTÁŽ: Fantastická literární degustace

Článek od: Redakce - 30.04.2015

O některých akcích se vyplatí informovat i s odstupem, protože někdy si zajímavé projekty razí cestu na pole slávy jen s obtížemi a ne vlastní vinou zapadnou do bahna přemíry informací o všem možném. Ve středu 15.4. se v Praze v klubu Carpe Diem konala Fantastická literární degustace. Setkání českých autorů fantastiky Míly Lince, Martina D. Antonína a Vilmy Kadlečkové s jejich čtenáři pěkně naživo zprostředkoval spisovatel Dan Tučka ve spolupráci s nakladatelstvím Straky na vrbě.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - M. Linc