SOBOTNÍ FILMOVÁ SRDCOVKA

Článek od: Renata Staurovská - 10.02.2024

Mad Max: Fury Road ovládnul filmová plátna v porovnání s jinými srdcovkami, co vám tu pravidelně servírujeme, teprve nedávno, přesto se mi to občas zdá jako včera, když jsme vyrazili do multikina na jeho 3D projekci.

SOBOTNÍ FILMOVÁ SRDCOVKA

Článek od: Redakce - 27.01.2024

Na přelomu milénia měl Štěpán Tůma spolu s bratry nepsanou dohodu. Každý víkend se vydali na procházku se psem do labyrintu sídliště a půjčili v zastrčené videopůjčovně jednu až tři VHSky. Třeba Smrtonosnou zbraň.

RECENZE: Oskar Fuchs, Pekelný pastýř

Článek od: ena - 22.07.2021

Ako rýchlo sa dokáže váš pokojný život ocitnúť v pr... Veď viete kde. Ráno venčíte psa a zrazu je z vás pastier ľudožravých oviec a vy s nimi tiahnete mestom, aby ste spoločnými silami získali pár dušičiek pre Peklo. To našťastie ešte netušíte, čo všetko vás v ten deň čaká.

FILM: Útek z MS-1 (Lockout)

Článek od: Martin Kochlica - 23.05.2012

V budúcnosti sú všetci väzni umiestnení vo vesmíre. Dcéra prezidenta (samozrejme USA) sa rozhodne v rámci svojich humanitárnych aktivít navštíviť toto väzenie. Predpokladáte správne, veci sa zvrtnú a teraz ju treba zachrániť. Zachrániť ju pôjde Snake... pardon, Snow, pre ktorého je to šanca na očistenie svojho mena, keďže bol obvinení z protištátneho sprisahania...

KOMIKS: Mark Millar a J. G. Jones, Mrtvý nebo živý

Článek od: Martin Stručovský - 20.04.2010

Mark Millar je dnes uznávaným scénáristou, který vzkřísil legendární tým Avengers pod novým názvem Ultimates a ukázal v pravém světle Fantastickou čtyřku, z níž by měl radost především George A. Romero. Největší popularitu tomuto scénaristovi ale vynesl až jeho komiks Wanted nebo chcete-li Mrtvý nebo...

Přihlásit se k odběru RSS - Akční