AKCE: Crwecon 2013

Článek od: Anonym - 15.05.2013

Na programu jsou přednášky, křty nových titulů, rozhovory s vydavateli, komiksové burzy i promítání filmů. Představí se to nejzajímavější z minulého roku, dojde opět na velký komiksový kvíz o velké ceny, návštěvníci se seznámí s televizními komiksovými seriály. ... a samozřejmě, vstupné se opět neplatí!

KOMIKS: Oranžová smrt

Článek od: Vhrsti - 31.05.2010

Náhodou se to tak sešlo, že zatímco díky voličům se na české politické scéně ocitla jedna oranžová partaj obrazně řečeno na pokraji klinické smrti, na komiksovém Crweconu se udělovaly ceny Fabula Rasa, v nichž volili komiksoví fanoušci. A nikoliv náhodou přiřkli suverénní vítězství prvnímu vydání čtyřicet let starého komiksu Miloše Macourka a Káji Saudka Muriel a oranžová smrt. Muriel vyhrála všechno, co mohla – nejlepší český scénář roku, nejlepší česká kresba roku, český komiks roku a publikace roku.

KOMIKS: V Praze se potkají milovníci bublin

Článek od: Vhrsti - 25.05.2010

V Praze se o víkendu sejdou Simpsonovi s Calvinem a Hobbesem, soudce Dredd se Snoopym nebo Star Wars s Incalem. Další ročník Crweconu v klubu Cross, kam je jako obvykle vstup zdarma, zve 29. května na spoustu přednášek, představování nakladatelských počinů, filmy, autogramiády, komiksový workshop či vyhlášení cen Fabula Rasa.

Přihlásit se k odběru RSS - Crwecon