KOMIKS: W. Ellis & D. Robertson, Transmetropolitan 9: Lék

Článek od: Blair - 02.04.2014

Genetické zrůdy, nevyslovitelné úchylky, trpasličí sexynáckové, střevní trhače, kočka s dvěma tvářemi, zpívající vředy vyhlašující nezávislost. Co všechny tyto a mnohé další ne až tak úplně běžné záležitosti mají společné? Jedno místo a jeden čas. V kombinaci s nouzí, špínou a beznadějí utvářejí blízkou budoucnost jednoho velkého Města, v jehož chaotickém a hnusném středu se tyčí jako ikona gonzo novinář Spider Jerusalem.

KOMIKS: Happy! - Voda je mokrá, nebo je modré, Nick Sax je k*kot..

Článek od: Marek Keram Barányi - 18.10.2012

All-Star Superman, Arkham Asylum, Batman, New X-Men, Flash, Hellblazer, Animal Man, Joe the Barbarian a WE3 sú veľmi čitateľné. Doom Patrol a The Invisibles sú čitateľné, ale niektorí čitatelia sa nevedia zmieriť s „divnosťou“ príbehu a tak to vzdajú po niekoľkých prečítaných číslach. A potom je tu Happy!, Morrisonova najnovšia miniséria. Pripútajte sa a pripravte sa na riadne vulgárnu a akčnú bizarnosť.

KOMIKS: Warren Ellis a Darick Robertson, Transmepotropolitan 2: Život je pes

Článek od: Martin Stručovský - 25.05.2010

Kdo je vlastně ten Spider Jerusalem? Pokud jste nečetli předchozí díl s podtitulem Zpátky v ulicích a nebo jste při jeho louskání smažili navíc řízky, pak vězte, že to není skinhead se zálibou v pavoucích a tetováních, ale jeden z nejlepších (ne-li nejlepší) novinářů vzdálené budoucnosti. Nějaký ten pátek pobýval v exilu, ale opět se vrátil na scénu, aby dělal to, co mu jde nejlíp: odhaloval pravdu pomocí svých sloupků, publikovaných v periodiku Slovo.

Přihlásit se k odběru RSS - D. robertson