DIVADLO: Demokracie v Minoru – geek v divadle

Článek od: Petr Simcik - 20.09.2014

Vzhledem k nedostatku času teď nemohu na gekovské projekty s dětmi ani pomyslet. Maximálně několik krátkých pokusů, jejichž původcem je hra 50 báječných experimentů, kterou pro vás teď testujeme,  a o kterých se rozepíšu později. Co ale dělat, abych děti nezanedbal úplně? Tak předně jsou tu  všemožné akce, jejichž pozvánky tu trousím kolem. Předem upozorňuju, že to není žádná placená agitka, ale události, které opravdu s dcerou navštěvuju a které si užíváme. A za druhé jsou to hurá akce, jakou byla i návštěva divadla Minor a jejich novinky Demokracie.

FILM: Anna Karenina

Článek od: Jaroslav Vávra - 01.12.2012

Mistr současné romance Joe Wright přichází po Pýše a předsudku (2005) a Pokání (2007) s dalším srdceryvným příběhem. Tentokrát si vybral obsáhlý román ruského klasika Lva Nikolajeviče Tolstého Anna Karenina a samozřejmě se svou velkou múzou Keirou Knightley v hlavní roli.

PR+DIVADLO: Benefiční zeměplošské divadlo Soudné sestry

Článek od: Anonym - 22.11.2011

Klub Terryho Pratchetta pořádá dne 27. ledna 2012 ve spolupráci s Divadlem v Dlouhé benefiční divadelní představení Soudné sestry. Zisk z této akce bude poskytnut AD Centru při Pražském psychiatrickém centru v Praze – Bohnicích na podporu výzkumu poznávacích schopností a běžných činností života seniorů a pacientů s Alzheimerovou nemocí, hledání rozdílů mezi nimi, a podporu časné diagnostiky Alzheimerovy nemoci.

Přihlásit se k odběru RSS - Divadlo