Nový titul z nakladatelství Epocha

Článek od: Redakce - 06.12.2019

Nakladatelství Epocha má pro vás novinku od nadané české autorky Míši Merglové.  Její prvotina PÍSEŇ OCELI vás vezme do kraje nefalšované hrdinské fantasy, ze kterého se vám nejspíš ani nebude chtít odejít.

RECENZE: Josef Pecinovský, Stavitelé Arestonu

Článek od: Monika Slíva - 03.04.2018

Bylo nebylo v předaleké galaxii... trochu přeháním, ale fakt jen trochu. Stavitelé Arestonu totiž skutečně pocházejí z předaleké galaxie, ale to už víme. Ovšem způsob, kterým se Areston dostal do užívání pozemšťanů, vám určitě vyrazí dech, stejně jako mnoho dalších klíčových informací, jež se dozvíte od jednoho trosečníka.

RECENZE: Marek Dvořák, Nesvatý otec

Článek od: veronikamah - 07.09.2017

Nesvatý otec je debutovým dílem Marka Dvořáka, kterého někteří budou znát jako redaktora internetového portálu mfantasy.cz. Ve spolupráci s nakladatelstvím Epocha se Marek Dvořák rozhodl vydat s kůži na trh a okusit si, jaké to je stát na druhé straně barikády.

RECENZE: Jana Rečková, Protože se stmívá

Článek od: Karolína Poláčková - 10.07.2017

Ten, kdo dosud neměl tu čest seznámit se s dílem Jany Rečkové, má nyní skvělou příležitost svou chybu napravit. Sborník Protože se stmívá je přehlídkou toho nejlepšího z autorčiny povídkové tvorby – celkem devatenáct příběhů schovaných v sametové pevné vazbě přináší široký výběr témat a námětů a zavádí čtenáře do všech zákoutí fantastiky.

RECENZE: Jana Rečková, Protože se stmívá

Článek od: Karolína Poláčková - 08.07.2017

Ten, kdo dosud neměl tu čest seznámit se s dílem Jany Rečkové, má nyní skvělou příležitost svou chybu napravit. Sborník Protože se stmívá je přehlídkou toho nejlepšího z autorčiny povídkové tvorby – celkem devatenáct příběhů schovaných v sametové pevné vazbě přináší široký výběr témat a námětů a zavádí čtenáře do všech zákoutí fantastiky. Od sci-fi k fantasy, od humorných příhod k mrazivé hororové atmosféře, prakticky každý si zde přijde na své.

RECENZE: Pavel Fritz, Archa zrůd

Článek od: Lukáš Vesecký - 10.05.2017

Tlama se otevřela a postava vešla dovnitř.
„Vítejte, čtenáři,“ pronesl mužský hlas, „právě jste vstoupil na palubu Archy zrůd.“
Návštěvník se na okamžik zamyslel a pak pokračoval chodbou stylizovanou jako krk netvora. Když vkráčel do velké místnosti, uslyšel po levici zachrčení. Zastavil se, otočil hlavu a vzápětí zíral do očí jakési stvůry. Ta vycenila zuby, načež skočila.
Trupem projely drápy.
A následně celé tělo.

RECENZE: Josef Pecinovský, Útěk z Arestonu

Článek od: Monika Slíva - 27.03.2017

Útěk z Arestonu vás nenechá vydechnout a pomalu ani knihu odložit. Krutá a bezcitná hierarchie společnosti, která se za mnoho let na Arestonu vytvořila, se vyvíjí a ve vzduchu jsou cítit přicházející změny. Josef Pecinovský i ve druhém dílu arestonského vesmírného dobrodružství nenechává nikoho na pochybách, že ví, co dělá. A umí to zatraceně dobře.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Edice Pevnost