SOUTĚŽ: Galerie Nemesis 2011

Článek od: Anonym - 01.12.2011

Máte pocit, že si vašeho výtvarného talentu nikdo z nakladatelské branže nevšiml? Změňte to v soutěži Galerie Nemesis o nejlepší amaterské dílo!

PR+AKCE: Galerie Nemesis vládne démonům

Článek od: Anonym - 31.08.2011

Výstava toho nejlepšího z československé výtvarné tvorby v oblasti sci-fi, fantasy a dobrodružství začíná 8. září 2011 v pražské Galerii Nemesis. Vernisáž projektu s názvem POSLOVÉ TEMNOTY zahájí v 18 hodin guru české fantastiky Ondřej Neff. Jako hosta vernisáže pozvali organizátoři výstavy Petru Neomillnerovou, jednu z nejpopulárnějších spisovatelek české fantastiky. Návštěvníci budou moci shlédnout výbor z děl různých autorů do konce září letošního roku.

PR: Galerie Nemesis otvírá své „kamenné“ brány

Článek od: Anonym - 27.01.2011

Jak Galerie Nemesis přislíbila, dne 10. 2. otvírá kamennou galerii v Praze v ulici 5. května 62. Zahájení provozu kamenné galerie odstartuje souborná výstava Jany Komárkové, kterou většina fanoušků a milovníků fantasy zná z ilustrací knih Andrzeje Sapkowského. Výstava s názvem „Cesta Zaklínače“ potrvá do 5. 3...

PR: Nemesis v Arkádách

Článek od: Anonym - 04.01.2011

Výstava autorských tisků, malby, akvarelů, kreseb a pastelů předních českých a slovenských autorů proběhne 11. 1. - 30. 1. 2011 v obchodním centru Arkády v Praze.

PR: Výsledky soutěže Galerie Nemesis o nejlepší amatérskou, výtvarnou fantasy a sci-fi tvorbu

Článek od: Anonym - 12.12.2010

Dne 14. října vyhlásila Galerie Nemesis ve spolupráci s časopisem Pevnost soutěž o nejlepší amatérské fantasy nebo sci-fi výtvarné dílo. Soutěže se účastnili autoři z Česka i Slovenska. A přestože účast prvního kola soutěže nebyla nijak ohromující, vybírala pětičlenná porota ve složení V. Krištofová, M. Zhouf, J. P. Krásný, K. Jerie a T. Němec vítěze mezi kvalitními díly. A to především u soutěžících ze Slovenska, jejichž tvorba byla v tomto roce přeci jen o něco zajímavější.

Přihlásit se k odběru RSS - Galerie Nemesis