UKÁZKA: Jack Campbell, Chrabrý (Ztracená flotila 4)

Článek od: Anonym - 26.02.2012

Hluboko na území Syndikovaných světů pokračuje alianční flotila na své nebezpečné cestě domů pod velením kapitána Johna Gearyho, oživeného po století stráveném v hibernaci. Gearyho vítězství nad nepřáteli mu získala respekt, ale i závist ostatních důstojníků...

RECENZE: Jack Campbell, Odvážný

Článek od: Zuzana - 21.11.2011

K poslednímu vydanému dílu Odvážný mohu říct: Nějak se to Gearymu komplikuje. Problémy, které měl, se stupňují. Jeho odpůrci jsou hlasitější. Intrikují proti němu ve skrytu i veřejně a ohrožují tím křehoučkou soudržnost flotily. Mezi posádkou kolují zvěsti o jeho současném poměru ke dvěma ženám. Tím se pomlouvači snaží upozornit, že je Geary nečestný.

UKÁZKA: Jack Campbell, Odvážný (Ztracená flotila 3)

Článek od: Anonym - 01.11.2011

Aliance bojuje v nerozhodné bitvě proti Syndikovaným světům už sto let. Kapitán John „Black Jack" Geary, který se k flotile vrátil po století v hibernačním spánku, musí udržet Alianci o krok napřed před nemilosrdným soupeřem...

RECENZE: Jack Campbell, Neochvějný

Článek od: Zuzana - 26.01.2010

A teď - kdo je vlastně ten neochvějný hrdina?! Vesmírný křižník stejného jména, plný nedokonale vycvičených vojáků nebo po stu letech z hibernace probuzený voják, ze kterého čas a propaganda vytvořili příkladného hrdinu.

UKÁZKA: Jack Campbell, Neochvějný (Ztracená flotila 1)

Článek od: Anonym - 01.12.2009

Aliance bojuje se Syndiky už sto let – a prohrává. Teď je její flotila ochromená a uvězněná za hranicemi nepřátelského území. Jedinou nadějí je muž, který se probudil ze stoleté hibernace, jen aby zjistil, že z něj mezitím udělali idealizovaného hrdinu. O legendárních činech kapitána Johna „Black Jacka“ Gearyho se učí ve školách.

Přihlásit se k odběru RSS - J. Campbell