FILM: Drive Angry

Článek od: Anonym - 01.03.2011

Nicholas Cage se vrátil z pekla, což samo o sobě můžeme označit za fantasy. František Fuka nás provede jeho nejnovějším filmem: "Na filmu Drive Angry je úžasné to, že se nedá snadno identifikovat, zda je to neuvěřitelná sračka neschopných tvůrců nebo sofistikovaná parodie schopných tvůrců na neuvěřitelné sračky. Chvíli to vypadá jako případ A, chvíli poté jako případ B..."

FILM: Kick-Ass (Kick-ass)

Článek od: Anonym - 29.07.2010

Dave Lizewski je teenagerský nerd, který v životě nikdy nic nedokázal a má rád komiksy. Jednoho dne ho napadne, že přece nemůže být těžké stát se superhrdinou a pomáhat neznámým lidem. Takže si udělá kostým z neoprénového potapěčského obleku, vezme tonfy a vyrazí do ulic dělat dobro pod přezdívkou "Nářez", načež je strašlivě seřezán, pobodán a přejet autem. (Recenze původně vyšla na konci dubna).

FILM: Kick-Ass

Článek od: Martin Kochlica - 28.07.2010

Filmová distribúcia na Slovensku je ešte väčšou záhadou, ako je tomu v Českej republike (tak schválne: Podivní, Cesta, Solomon Kane...), a aj teraz tu máme ďalšiu žánrovku držiacu sa podobnej takmer tri mesiace meškajúcej schémy (východný blok to nikdy nemal ľahké).

Přihlásit se k odběru RSS - N. Cage