RECENZE: Kevin Hearne, Proklatý

Článek od: Jan Žlebek - 21.12.2012

Hej, kámo, znáš Attika? Hustej tejpek. Poslední druid na světě, ale zapomeň na nějaký páprdy s artritidou v kostech a fousama po kolena. Tenhlencten Atticus O'Sullivan je fakt cool, nosí hóóódně drsnej meč, castí druidský kouzla, vypadá na jednadvacet (a nikoliv století) a žere Hvězdné války. A klíďo píďo by do skonání světa prodával čarovný býlí ve svým arizonským krámě, jenže to by se mu nesměly imrvére valit na hlavu problémy. A co se potíží týče, předpověď hlásí pro tenhle díl série solidní průtrž sračen.

UKÁZKA: Simon R. Green, Nevěsta byla v černé kůži

Článek od: Anonym - 22.05.2012

Hluboko v tajném srdci Londýna se pod příkrovem věčné temnoty skrývá Noční strana. Je tady pro všechny, které svědí něco, co nutně potřebuje poškrábat. Ale vězte, že do ní vstupujete na vlastní riziko. Její veselí obyvatelé totiž mohou být stejně nelidští, jako jejich chutě...

RECENZE: Simon R. Green, Hodný, zlý a nevyzpytatelný

Článek od: Jan Žlebek - 14.10.2010

Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají. Linka směrem Noční strana je připraven k odjezdu, příští stanice: Hodný, zlý a nevyzpytatelný. A ještě něco, dámy a pánové. Držte si klobouky, bude to jízda. Cože? Že naprosto netušíte, kam to jede? Že jste předchozích devět zastávek série o Johnu Taylorovi prospali? No nevadí, uděláme si takový malý orientační rychlokurz a než vystoupíte, budete mít informační minimum k přežití. Protože cestujete na místo, kde na zatoulané ovečky nečekají jen vlci.

Přihlásit se k odběru RSS - Noční strana