PROFIL: Christopher Nolan

Článek od: David Hálek - 04.11.2014

Do českých kin zanedlouho přiletí dlouho očekávaný film Interstellar, jež nás odnese na druhý konec galaxie a dopřeje nám bizarní a fantastickou jízdu vesmírem. Než se však na tuto výpravu vydáme, pojďme si říct něco o muži, který ji má na svědomí.

FILM: Liga spravedlivých: Zánik

Článek od: Martin Kochlica - 26.07.2012

Superman ani Green Lantern nie sú momentálne žiadne extra hviezdy. Animované ani hrané verzie z poslednej doby akosi neprekročili tieň rutiny. Je tu však Temný rytier, ktorý je vo vrcholnej forme a zrejme aj preto tento rok prišla tímovka Liga spravedlivých: Zánik.

FILM: The Dark Knight - Temný rytíř

Článek od: Martin Kochlica - 25.07.2012

Připomeňme si, jak vznikl Temný rytíř. "Batman aj Superman patria medzi najklasickejších hrdinov kresleného sveta, ale práve títo dvaja najdlhšie čakali na svoje filmové vzkriesenie. Obaja sa však vrátili (aj keď nie v jednom plánovanom filme) a priniesli so sebou kusisko nostalgie a starej dobrej filmarčiny..."

FILM: Temný rytíř (The Dark Knight)

Článek od: pagi - 08.09.2008

Temný rytíř - plakátGotham City je město, v němž obyčejní lidé, od nejobyčejnějších popelářů po samotného starostu Gothamu, jsou především kulisami, mezi nimiž probíhá souboj Batmana a Jokera. A je to souboj krutý, drsný a plný temných tónů. Souboj mnohem krutější, než je škleb Jokerův. Souboj mnohem temnější, než je Batmanův dres.

Přihlásit se k odběru RSS - Temný rytíř