REPORTÁŽ: Vídeň futuristická

Článek od: Tereza Zelinová - 13.08.2023

Zdravím tě, poutníku z hvězd!

Co si představíš, když se řekne Vídeň? Řízek tak velký, že se nevejde ani na talíř? Sachr a přepražené kafe? Spoustu turistů a kýčovité suvenýry? Všechny představy jsou naprosto legitimní, protože to vše Vídeň má.

POZVÁNKA: Viktorka a vesmírná dobrodružství v Praze

Článek od: Redakce - 03.09.2014

Viktorka a vesmírná dobrodružství je nejen název chystané komiksové knihy, ale také interaktivní výstavy, která se dětským návštěvníkům otevře 3. září v Galerii umění pro děti v Praze. Hlavní hrdinka Viktorka, žákyně galaktické školy, vezme děti do své lodi Lítavice a ve výstavních prostorách s ní mohou prozkoumat vesmír. Návštěvníky čeká množství her a zábavných aktivit. Jak je v Galerii umění pro děti zvykem, dotýkat se vystavených exponátů je více než žádoucí.

PR+AKCE: Galerie Nemesis vládne démonům

Článek od: Anonym - 31.08.2011

Výstava toho nejlepšího z československé výtvarné tvorby v oblasti sci-fi, fantasy a dobrodružství začíná 8. září 2011 v pražské Galerii Nemesis. Vernisáž projektu s názvem POSLOVÉ TEMNOTY zahájí v 18 hodin guru české fantastiky Ondřej Neff. Jako hosta vernisáže pozvali organizátoři výstavy Petru Neomillnerovou, jednu z nejpopulárnějších spisovatelek české fantastiky. Návštěvníci budou moci shlédnout výbor z děl různých autorů do konce září letošního roku.

PR: Galerie Nemesis

Článek od: Anonym - 19.09.2010

Galerie Nemesis se orientuje na umění v oblasti fantasy, sci-fi a dobrodružných námětů. Zastupuje výhradně české a slovenské autory, jejichž díla bude nabízet  k prodeji na svých webových stránkách www.galerienemesis.cz. Kromě prodeje samotných originálů se galerie též zaměřuje na vysoce kvalitní digitální tisky starších a oblíbených děl, která jsou již v soukromých sbírkách.

Přihlásit se k odběru RSS - Výstava