UKÁZKA: Zbyněk K. Holub, Kostičkova dobrodružství v Kočkomoří

Článek od: Redakce - 17.09.2017

Máte rádi ty malé chlupáče, kteří se něžně stočí do klubíčka na klín a tiše předou, zatím co jim hladíte kožíšek? Asi jen nelida by je rád neměl… I kočky prožívají dobrodružství a mají své kočičí hrdiny! Třeba kocoura Kostičku. On a jeho přátelé vás provedou dalekým Kočkomořím v příběhu plném napětí…

RECENZE: Zbyněk Kučera Holub - Radek Richtr, Louskáček

Článek od: Jan Procházka - 19.04.2017

Nakladatelství Mytago se mimo jiné věnuje vydávání modulů pro rpg Asterion a knih věnujících se příběhům, které se v Asterionu odehrávají. Právě z produkce tohoto nakladatelství před časem vzešel nápad vydávat speciální edici Pulčík, jejíž knížky velikosti kolibřík budou obsahovat delší povídky odehrávající se ve světě Asterion.

RECENZE: Jan Č. Galeta a Zbyněk K. Holub, Cesty snů (Asterion)

Článek od: Slayer - 28.09.2010

Cesty stínů v žádném případě nejsou pohádkou pro malé děti a už vůbec ne vyprávěním vhodným k uklidnění nervů před spaním. Není zde nouze o sprostá slova, sexuální narážky, useknuté hlavy či potoky krve. Jedná se o temnou fantasy, která může směle konkurovat knihám zahraničních sousedů.

RECENZE: antologie Wilth Ahwa

Článek od: Alča - 26.08.2010

Již po miliony let proudí řeka Vltava naší krajinou. Byla svědkem toho, jak se v jejím okolí objevovali a postupně usazovali první lidé, kteří ji uctívali a děkovali jí za všechny dary, jež jim poskytovala. Cítila, jak na jejích březích probíhají nelítostné bitvy, protože o ta nejlepší místa v jejím okolí byl vždy velký boj. Občas dokazovala svoji sílu a nespoutanost tím, že smetla do hlubin ta nicotná lidská stvoření i s jejich příbytky a pustošila obdělaná pole. Někdy však také musela ustoupit, protože lidská mysl dokázala stvořit díla, která ji spoutala a dokázala využít její dravosti a síly.

Přihlásit se k odběru RSS - Z. K. Holub