Letem (fantastickým) světem 20

Článek od: Matyáš Pařátek - 13.03.2016

Kdo bude nová Lara Croft? Jaký projekt tento týden odkrylo nakladatelství Crew? To a mnohem více se dozvíte v novém Letem (fantastickým) světem. 

Trailer týdne: Captain America: Občanská válka

Marvel sice letos udeří už za pár dnů (Daredevil), ale oči všech se upínají na květen, kdy si jednotlivý členové Avengers půjdou po krku. Občanská válka dostala další trailer, který přidává nové záběry, které vzbudí nadšení nejednoho komiksového fanouška. 

Filmové novinky

Svou novou šanci dostává Venom, který by měl jít cestou fenomenálního úspěchu Deadpoola. Film ale nebude mít nic společného se Spider-Manem ani zbytkem superhrdinské party. Chystá se nová verze Lary Croft. Horkým kandidátem na hlavní roli je Daisy Ridley, která nás okouzlila jako Rey v sedmém díle Star Wars. Nového komisaře Gordona v chystané Justice League si zahraje J. K. Simmons, kterého si můžete pamatovat jako šéfredaktora Daily Bugle ze Spider-Mana od Sama Raimiho. Naposledy filmové fanoušky položil do kolen ve filmu Whiplash. - Bylo oficiálně potvrzeno, že hlavní role v Temné věži si zahrají Idris Elba (Roland) a Matthew McConaughey (Muž v černém). Nejnovějším členem party se stal Tom Taylor, který získal roli Jakea Chamberse. 

Komiksář

Nakladatelství Crew přišlo s dalším zajímavým projektem. Připravilo hodinový pořad Komiksář složený z fanouškovských videí, která pojednávají o komiksech, manze a dalších zajímavých věcech, které by měl správný geek znát.

Rogan se vrací 

Přízraky na Děvíně, tedy nový příběh Goryvlada a Rogana, je hotový. A pokud všechno půjde dobře, tak v češtině bychom se ho mohli dočkat už v květnu.

Obálka týdne: Infico

Knížky Petra Heteši máme rádi. A nejen kvůli kvalitním příběhům, ale také kvůli oku lahodícím obálkám. Letos se dočkáme románu Infico a musíte uznat, že i tuhle obálku byste chtěli ve velkém formátu jako plakát na stěnu.

Hra o trůny 6 řada

Tohle nepotřebuje asi komentář. Všichni fanoušci Západozemí vyhlížejí duben. Protože už od prosince ví, že Zima se blíží.

Komentáře

Pro tenhle typ knihy asi ano. Osobně mě obálky typu - 20 let stará, 100x použitá malba + nápis jediným "grunge" zadamovým písmem co umí češtinu moc nenavnazuje, ale je to asi i trochu profesionální deformace :)

Ale výběr ženštin je většinou fajn :) U mě ale furt vede Swingerspárty

Každý národ má takové politiky jaké si zaslouží -> Svůj svět si musíme zasloužit!

tahle je třeba i tady http://www.amazon.com/Love-Potion-A-Medical-Thriller/dp/1500150363 a navíc je to asi určitě fotka. Což už je dvojnásob nepochopitelné. Třeba takového Roya není nikdy dost :) Jen mě dráždí že u Heteši odešli od decentního úzkého písma co malbu doplňovalo a teď doslova pomrví obálku takovou obrovskou hnusnou haluzí :( A to i v případě výše zmíněné Swingerspárty.

Každý národ má takové politiky jaké si zaslouží -> Svůj svět si musíme zasloužit!

Hele, to by byla bomba, plakát vložený v knize! To by byla reklama! Kdyby se povedl...už to vidím a v barvách. Naskakují mi před vnitřním zrakem mraky knih, kde by se to vyloženě hodilo.... a v dnešní době, kdy už tisk není luxus (vzpomínám, kolik stála tiskárna po revoluci, dělala jsem tehdy v grafickém studiu...fuj).

Proč já nemám nakladatelství, to by se mi ale krásně prodělávalo....

Není holka jako holka, tahle je dobrá. A jelikož to je o "holčičím těle" cha (četla jsem to), tak to sedí. Škoda jen, že to není originál. Vezmi si nové obálky Anity Blake - tam je každá nafocená holka antisexy crying

Nejsem grafik, ale pro mě má tahle obálka náboj. Jistě, že si ji dovedu představit lepší...ale mezi slepými obálkami jednooká králem.

Přidat komentář