Letem (fantastickým) světem 21

Článek od: Matyáš Pařátek - 20.03.2016

Crew chystá dalšího Deadpoola. Simon Pegg si zahraje v Ready Player One. A taky pro vás máme spoustu nových trailerů. Třeba k Legendě o Tarzanovi nebo dalším X-Menům. 

Zpráva týdne: Indiana Jones 5. I s Harrisonem Fordem

Už je to tak. V roce 2019 dorazí do kin nejslavnější archeolog na světě už popáté. A i tentokrát bude mít tvář Harrisona Forda. Na sesli si opět sedne Steven Spielberg a scénář napíše David Koepp, který napsal už Království křišťálové lebky.

Deadpool bude opět mluvit česky

Ve čtvrtek přišla jako blesk z čistého nebe, že Crew chystá po fenomenálním úspěchu Drákulovy výzvy hned další dva komiksy s Deadpoolem.

Trailerové okénko

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

S kariérou Tima Burtona to jde pár let pěkně z kopce. Alenka sice vydělala miliardu, ale kvalitativně Burton sklouzl pod svojí úroveň. Sirotčinec (název celý opravdu psát nebudu) ale vypadá, že by mohl Burtona dostat zase zpátky mezi elitu. Z prvního traileru to celé vypadá jako mix X-Menů (hlavně První třídy) a Harryho Pottera, herecky to taky není nic moc (když nepočítáme Evu Green. Na druhé straně scénář napsala Jane Goldman, která spolupracuje s Matthew Vaughnem a napsala pecky jako Kingsman anebo právě zmíněnou První třídu. Takže Sirotčinec by mohl klapnout. Zatím se opatrně těšíme. 

 

Podfukáři 2 

Jako sázka na jistotu vypadají druzí Podfukáři. Ke staré partě se přidal Daniel Raddcliffe a tenhle trailer se překvapivě nesnaží prodat především Harryho Pottera. Zdá se, že pokud budeme v létě potřebovat vypláchnout hlavu, tak tenhle film se o to bez problému postará. 

Legenda o Tarzanovi

Filmy/seriály o Tarzanovi byly a budou. Letos nám tuhle ikonu dobrodružného žánru připomene David Yates (asi chce letos co nejvíc chodit po červeném koberci). Svalnatý Alexander Skarsgård mezi tou vší digitální zvířenou nepůsobí moc dobře a Christoph Waltz jako záporák… je už dneska klišé. Naštěstí pro pány je tu Margot Robbie. Zatím ale osobně nemám důvod, proč zrovna tomuhle filmu do kasy nasypat peníze.

 

X-Men: Apokalypse

Mám pocit, že Bryan Singer bude patřit mezi další režiséry, jejichž kariéra nabere špatný vítr. Rozjel sice X-Meny, po Supermanovi se dostal opět do sedla díky Valkýře, ale jinak… Jeho Jack zaujal jen pár lidí, včetně našeho šéfredaktora, ale to se nepočítá.  A Budoucí minulost nebyla ve výsledku tak skvělá, jak jsme všichni čekali. Apokalypsa vypadá na to, že nepůjde ve stopách druhých X-Menů, ale právě ve stopách Budoucí minulosti. Tenhle trailer hraje na epičnost, ale nohy mu podkopává špatné CGI.

Warcraft

O něco nadějněji působí Warcraft, ačkoliv ani tady to není žádná sláva, přátelé. Venku je už třetí oficiální ukázka, která si sice hraje na velkou fantasy podívanou, ale pořád to nezabírá tak, jak by mělo.

 

Filmové novinky

Připravovaný film Stevena Spielberga Ready Player One nabral další posilu. Samotného Simona Pegga. - Třicátého září dorazí další marvelovka, tentokrát seriál Luke Cage. Byla potvrzena další série seriálu Vikingové. V té si zahraje také Jonathan Rhys Meyers. Američtí bohové nabírají další obsazení. Nedávno proletěla internetem zpráva, že Pana Středu si zahraje Ian McShane. Nejnovější posilou seriálu je Emily Browning, která ztvární Stínovu manželku Lauru. Živo je taky kolem Aquamana. Královnu Meru si zahraje Amber Heard.

Kdo bude mladý Han Solo?

Hodně rušno je taky ve výběru mladého Hana Sola. Do užšího výběru prošli čtyři herci. Alden Ehrenreich (Hail, Ceasar), Jack Reynor (Transformers 4), Taron Egerton (Kingsman) a Emory Cohen (Brooklyn). Osobně by mi tam nejvíc seděl právě Jack Reynor, tak uvidíme, jestli to klapne.

Obálka týdne

Konstantynův efekt

V květnu se můžeme těšit na nový román Karoliny Francové – Konstantynův efekt (to není chyba, alespoň doufáme, že ne). Zatím se můžete pokochat obálkou.

 

Komentáře

Na druhé Podfukáře se moc těším, jednička se mi líbila jako fajn oddechovka s popcornem. Od dvojky neočekávám žádný trhák, ale moc rád se na to podívám pod dekou na gauči :).

A ani tenhle Xmení trailer mě na film úplně nenaladil. Se všemi těmi komiksovými filmy, co letos vyšly/vyjdou, jsou pro mě Xmeni až někde vzadu. Jako film to asi bude dobrý, ale jelikož před ním byl Deadpool a bude BvS, CW a Warcraft, nějak jsem neměl čas se na Xmeny začít těšit. Too hyped for the other shit...

Přidat komentář