REPORTÁŽ: Festival fantazie: deset dní mimo realitu

Článek od: Eylonwai - 20.07.2017

Svítá. Arénou se rozléhá vrkání holubů, kteří hřadují na střešních trámech a tlumené chrápání od vedlejšího stanu. V rychlosti se obleču do tepláků a vyrážím se proběhnout do nedalekého lesa. Když se vracím, pár lidí už se trousí do sprch nebo dokonce míří na výpravu za snídaní. Proplétám se mezi spacáky a stany a mezitím přemýšlím, ke kterému fandomu se tričkem přihlásím dnes. Nakonec se rozhodnu pro zlovlka se slovy Starků a konečně si můžu jít sehnat něco k snídani. Začíná první den na Festivalu fantazie.

Blíží se 19. ročník Festivalu fantazie

Článek od: Redakce - 09.06.2014

V pěti budovách a venkovním prostoru se odehraje světově unikátní program pro příznivce nejen sci-fi, fantasy a hororu v hrách, filmech, seriálech, anime, comicsech, knihách a na internetu. 19. Festival fantazie přináší desítky filmů, 1500 pořadů, velké videoherny a hernu stolních her i slavné zahraniční hosty.

REPORTÁŽ: Festival Fantazie 2013

Článek od: Marta Novotná - 18.07.2013

Psát tuhle reportáž je vlastně nesmysl. Účastníci mají plno vlastních zážitků a nezúčastněným budu jen těžko předávat pocit, že to bylo naprosto skvělé a nemůžu se dočkat příštího léta. A tak jen v krátkosti o letošní fantastické dovolené.

 

Přihlásit se k odběru RSS - Chotěboř