SLOUPEK: Knihy, které se opovážily Siriusovi změnit život

Článek od: Martin Stručovský - 01.06.2011

Opět poskočíme trochu v čase. Mám krátce před dvanáctými narozeninami. Zájem o historii přetrvává, zajímám se o Přemyslovce a Habsburky. Zůstal mi i zvyk z dětství – koukat se v sobotu ráno na kreslené pohádky. Silně mnou rezonuje vášeň pro Pokemon. Sbírám samolepky, kupuji časopis, který je na ně tématicky zaměřený. A právě v jednom z těch čísel byl asi čtyřstránkový článek o NĚM. Tady se s ním poprvé SETKÁM. Nemluvím o nikom jiném, než o Harry Potterovi.

Soutěž se Solomonem Kaneem

Článek od: Martin Stručovský - 18.06.2010

Již 24. června 2010 vstoupí do českých kin film Solomon Kane. Nezbývá než smeknout před pány z distribuční společnosti Bonton Film, protože tento hrdina, jehož otcem není nikdo menší než Robert E. Howard, to neměl vůbec lehké. Málem se k nám, do České republiky, vůbec nedostal, k čemuž naštěstí nedošlo. Takže ho tu konečně máme. A vy si s ním také nejednou užijete v soutěži o DVD, volňásky a komiks...

UKÁZKA: Jaroslav A. Polák, Conan - Třetí krok do hlubin

Článek od: Anonym - 30.05.2010

Jedno z nejtemnějších Conanových dobrodružství, inspirované nejen tvorbou R. E. Howarda, ale i dílem Lovecraftovým, se vrací na náš trh v zrevidované podobě – autor znovu prošel a opravil celý text, doplnil mnohé scény a jako dárek čtenářům vložil do textu novou kapitolu.

Přihlásit se k odběru RSS - Conan