Modely pro scifisty: Stavíme Obloukový reaktor Mark II

Článek od: Petr Simcik - 13.11.2020

Nejsem velký fanda Iron Mana. Od mých dětských let, kdy běžel v televizi poměrně dobrý kreslený seriál, se mu u nás moc nedařilo. Komiksově česky snad ani nevyšlo nic, co by stálo za řeč, a tak jediný zkousnutelný je ten z MCU. Hlavně kvůli té jeho reálně vypadající technice a přesně jeden kousek z ní si se mnou můžete vyrobit.

TG: Wolverinovy drápy podle Gaudopippa

Článek od: Petr Simcik - 09.09.2015

Blíží se nám doba všemožných karnevalů a proto, jak to jen čas dovolí procházím internet a hledám návody na jednoduché ale efektní geekovské masky a propriety, bez kterých se soudobý školák na maškarní neobejde. Ať už to bude Halloweenská, nebo mikulášská.

První záležitost, která se mi hodně líbí a přitom je to klasický případ kdy je za málo peněz hodně muziky, jsou Wolverinovy tesáky (na svědomí je má Gaudopipo). Zapomeňte na vyjíždění z rukou a genové inženýství – tohle je low-cost záležitost a inspiruje se cikánskou zbraní, kterou jste mohli vidět například ve filmu Bratrstvo vlků.

TG: Halloweenská maska snadno a rychle

Článek od: Petr Simcik - 15.10.2014

I když se u nás klasický Halloween neslaví a já jsem tomu rád, protože to zkrátka není náš svátek, mnohé děti si ho tak či onak prožijí. Ať už jim ho zajistí nějakým způsobem ve škole či školce, na kroužku, v Sokole, prostě kdekoli, vy jako rodič máte za úkol sehnat masku…

PR+CON: AnimeShow 2013

Článek od: Anonym - 03.03.2013

V rámci filmov sa návštevníci môžu tešiť na viac ako 15 filmových trhákov, akými sú napríklad Dark Knight Rises, Hnev Titánov, Iron Sky a Ghost in the Shell 2. Tešiť sa môžete aj na zaujímavú prezentáciu najnovších anime filmov, ktorá bude prebiehať v spolupráci s TV Animax. Taktiež nebudú chýbať ani fantastické filmy či filmy s komiksovou, scifi alebo anime tematikou.

PR+CON: Advík 2012 odpočítává poslední měsíc do startu

Článek od: Anonym - 29.06.2012

V odjezdové horečce na FF si už některé slabší nátury začínají zoufat, co bude s jejich životy pak. Neplačte, vaši drogovou závislost už 26. 7. - 29. července podpoří největší anime, manga, herní festival v republice – Advík. V pražském kulturním centru Zahrada vypukne už sedmý ročník a to začíná vypadat na pěknou tradici. Děsivé, že?

Přihlásit se k odběru RSS - Cosplay