KOMIKS: Lance Henriksen, To Hell You Ride

Článek od: Marek Keram Barányi - 02.01.2013

Lance Henriksen. Muž mnohých talentov, ktorý bol, podobne ako Bill Paxton, zabitý Terminátorom, Votrelcom a Predátorom. Okrem herectva patrí medzi jeho hobby maľovanie a hrnčiarstvo. Minulý rok sa začal venovať aj písaniu komiksu. Na tohtoročnom San Diegskom Comi-Cone vyhlásil, že chystá šesťdielnu minisériu To Hell You Ride, ktorú vydá vydavateľstvo Dark Horse.

KOMIKS: Dark Matter - Stratený vo vesmíre...

Článek od: Marek Keram Barányi - 23.01.2012

„Vesmírom letí poškodená kozmická loď. Jej posádka sa prebúdza z hybernácie a nevedia, kto sú, alebo ako sa dostali na palubu. Musia spolupracovať, aby prežili let obohatený pomstou, zradou a tajomstvami, ktoré by mali zostať utajené.“ Koľko príbehov s podobnou témou sa vám po prečítaní týchto viet vybavilo? A tým nemyslím iba Horizont udalostí, Pandorum a Dead space.

RECENZE: Vetřelci omnibus 6

Článek od: Štěpán Jura - 10.11.2011

Lidská hamižnost a arogance pomohla rozšířit hrozbu vetřelců do všech koutů vesmíru - nyní vše závisí jen na odvaze mužů a žen, kteří se pokusí zvrátit budoucnost galaxie a zabránit nastolení Věku vetřelce!

RECENZE: Predátor Omnibus: Kniha čtvrtá

Článek od: Štěpán Jura - 12.05.2011

Celkově je nový Omnibus počin, který si jistě užijí všichni fanoušci Predátora. Mimo Xenogeneze a trošku i Divočiny v něm nenajdete žádné vyložené zklamání. Příběhy mají spád a často i zajímavou pointu. Krásně využívají i potenciál predátora, který nemusí být nějak časově omezen a může skvěle fungovat jak v 19. století, tak i v současnosti či budoucnosti.

RECENZE: Star Wars: Boba Fett Omnibus

Článek od: Štěpán Jura - 21.04.2011

Po půlroce tu máme další Omnibus, věnující se tentokrát tomu nejlepšímu lovci odměn, jakého galaxie kdy poznala. Mandalore, lovec odměn a „syn“ předlohy pro Klonovou armádu republiky, který splní každou zakázku, pro kterou si ho najmete.

Přihlásit se k odběru RSS - Dark Horse