Vánoční tipy Sardenu

Článek od: Redakce - 19.12.2017

Ačkoliv je to jen těžko uvěřitelné, opět je prosinec, opět budou Vánoce a dá se říct, že rutina vládne všemu kolem nás. Ani my se tedy nemůžeme odchýlit od zavedených standardů. I letos jsme si pro vás připravili vánoční sardenské tipy na (nejen) knižní dárky a místo literárních vyhlídek směrem vpřed se můžete podívat, co zaujalo naše redaktory v průběhu letošního roku. Možná vás na poslední chvíli kousne do zadku ještě nějaká inspirace a uděláte někomu blízkému (nebo sobě) neplánovanou radost.

ROMÁN: Alex Drescher, Světla v temnotách - Jednadvacátá kapitola

Článek od: Anonym - 25.11.2012

I kdybychom nevěřili slovům Popravčího, od návštěvy Převorství nás spolehlivě odradil kordon pěti obrněných transporterů, které sem poslala armáda. Alepoň, že se tentokrát nerozpadly už cestou. Taky tady byly dvě stovky těžkooděnců a bezpočet pochůzkářů. Zůstali jsme stát v davu čumilů a opatrně se rozhlíželi.

ROMÁN: Alex Drescher, Světla v temnotách - Šestnáctá kapitola

Článek od: Anonym - 14.10.2012

„Už mě to začíná nudit!“ zakřičel Kosma zatímco bleskurychle měnil válce v revolverech. „Kamkoliv se ten mladý vrtne, jsou tam i ty potvory,“ dodal ještě a špičkou boty nakopl nehybnou mrtvolu vyjce, které před pár okamžiky doplnil o úhlednou díru ráže .449 mezi očima.

ROMÁN: Alex Drescher, Světla v temnotách - Čtrnáctá kapitola

Článek od: Anonym - 30.09.2012

V Prolnutí - místě kde se setkává svět magie se světem vědy to opět vře. Největší štvanice v dějinách, uspořádaná Lóží, trvá už pět let. Strážci, Knihovníci a Popravčí, kteří byli odedávna ochránci rovnováhy, se stejně jako členové Rady skrývají a  agenti Lóže už odvlekli neznámo kam stovky lidí s magickým potenciálem. Přichází nová doba temna a v ní se probouzí Lovci,

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - A. Drescher