FILM: G.I. Joe: Odveta (G.I. Joe: Retaliation)

Článek od: Anonym - 05.04.2013

Zartan v nanomasce prezidenta USA nařídí zlikvidovat tým G.I. Joe, takže z něj přežijí jen Roadblock, Lady Jaye a Flint. Osud lidstva je v sázce!! Podaří se Storm Shadowovi očistit svou pověst od nařčení z vraždy Hard Mastera? Svlékne se konečně Lady Jaye?

FILM: Lesní duch (Evil Dead)

Článek od: Anonym - 04.04.2013

Pět mladých přátel (tři děvčata a dva kluci) se vydá společně do opuštěné chaty v lesích, aniž by tušili, že se ve zdejším sklepě skrývá kniha, vyvolávající SMRTELNÉ ZLO!

FILM: Jack a obři (Jack The Giant Slayer)

Článek od: Anonym - 03.04.2013

Jack a obři je ne úplně podařený film, na kterém jsou některé věci příjemné a jiné divné až nepříjemné. Když to zprůměruji, vyjde mi něco okolo zlatého středu, ale bohužel mu musím ubrat nějaké body za to, že jsem český divák a že film je dabovaný...

FILM: Čtyřlístek ve službách krále

Článek od: Anonym - 25.02.2013

Kvarteto z Třeskoprsk si zajede na pražský hrad, kde v hrobce objeví (živého) Rudolfa II a jeho lva. Rudolf za nimi přicestoval časem, protože jen oni ho mohou zachránit před zlým magistrem Kelleyem a zimním strašidlem Zimozelem, které je s ním spřažené. Čtyřlístek totiž má u sebe doma Kámen mudrců a neví o tom!
Pozor! Recenze obsahuje obrázky nevhodné pro děti. (pozn. redakce)

FILM: Maniak (Maniac)

Článek od: Anonym - 03.02.2013

Všichni fanoušci Pána prstenů se jistě ptají: Co se stalo s Frodem poté, co se vrátil ze svých dobrodružství?

FILM: Raubíř Ralf (Wreck-It Ralph)

Článek od: Anonym - 15.11.2012

Raubíř Ralf (Wreck-It Ralph) je padouch z retro videohry "Opravář Felix Junior" ("Fix-It Felix Jr."). Každý den rozbíjí dům s nešťastnými nájemníky, musí se nechat Felixem zmlátit a shodit ze střechy do bláta. Pro fungování hry je nezbytný, ale všichni ho přehlížejí a když se oslavuje 30. výročí vzniku hry (kam dorazil sám Pac-Man a možná přijde i Mario), Ralfa nikdo nepozve.

FILM: Skyfall

Článek od: Anonym - 08.11.2012

James Bond je - zdá se - mrtev, a v rukou neznámých padouchů je harddisk s identitami tajných agentů. Sídlo M.I.6 vyletí do vzduchu. M má být odvolána. Pak se ale Bond vrací ze záhrobí a vloží se do toho...

FILM: Zvonilka a tajemství křídel (Secret of the Wings)

Článek od: Anonym - 25.10.2012

Víla Zvonilka se vydává ze svého (letního) světa do zapovězeného zimního světa, kde zjišťuje, že tady žije její sestra (sněhová víla). Sotva se stačí skamarádit a technicky vyřešit to, že jedna nesnese teplo, zatímco druhá nesnese zimu, přichází razantní ...

FILM: Asterix a Obelix ve službách Jejího veličenstva (Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté)

Článek od: Anonym - 20.10.2012

Caesar chce dobýt Británii, ale britská královna (Catherine Deneuveová) požádá o pomoc Asterixe (bůhvíkdo) a Obelixe (Gérard Depardieu). Ti se do Británie vydávají spolu se synem (nebo to byl synovec?) náčelníka, který by pořád jenom zpíval a balil ženské, k ničemu se nemá a potřebuje "poznat svět". Současně si Římané zaplatí Vikingy, aby Galy zlikvidovali...

FILM: Looper (Looper)

Článek od: Anonym - 16.10.2012

Joseph Gordon-Levitt žije v roce 2044 a je looper (jeden z mnoha). To znamená, že likviduje pro mafii z budoucnosti nepohodlné svědky tím způsobem, že mu mafie pošle někoho spoutaného časem, on ho zastřelí a spálí a za to dostane velmi dobře zaplaceno. Jednou ale takhle "dostane poslanou" starší verzi sebe samotného (Bruce Willis) a začíná hon na druhou.

FILM: Cesta na Měsíc / Podivuhodná cesta

Článek od: Anonym - 10.10.2012

Tento filmový počin je velmi netradiční záležitost. Pozůstává totiž z restaurované verze patnáctiminutového filmu Cesta na Měsíc z roku 1902 (je tohle ještě "retro", nebo už něco jiného?) a z celovečerního dokumentu, který vypráví o jeho tvůrci Georgesi Mélièsovi a o složitém procesu restaurace jeho seminálního díla.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - F. Fuka