RECENZE: Jakub Ćwiek, Lhář 4

Článek od: Michal Pavlič - 05.05.2013

Zrecenzoval som už viacero kníh, avšak Lháře Jakuba Ćwieka si budem ešte dlho a živo pamätať. Nie je to ani tak pre kvalitu série alebo veľmi príťažlivú tému mixu mytológií, ale pre holý fakt, že ma autor dobehol a ja som ho precenil. Veru, ani jeden z nás nie je ani zďaleka profesionálom.

RECENZE: Jakub Ćwiek, Lhář 3

Článek od: Michal Pavlič - 21.03.2013

Dovolená je v háji. Čtyři jezdci Apokalypsy právě vyrazili... Lucifer dává znamení svým zástupům a všechno nasvědčuje tomu, že scénář poslední bitvy bude velmi odlišný od toho, jak jej známe od svatého Jana.

RECENZE: Jakub Ćwiek, Lhář

Článek od: elho_cid - 20.06.2011

Vážení čtenáři polské fantasy a milovníci Jakuba Cwieka. Přinášíme Vám absolutně objektivní recenzi, která se nemusí ztotožňovat s Vaším přesvědčením o kvalitách knihy. Pokud s recenzí nesouhlasíte, doporučujeme Vám přečíst si jinou objektivní kritiku zde.

UKÁZKA: Jakub Ćwiek, Lhář (Lhář 1)

Článek od: Anonym - 18.05.2011

Valhala je v troskách. Loki, adoptovaný Odinův syn, patron podvodníků a zrádců, se postaví na stranu triumfujících zástupů Božích. Ve světě, kde se zbloudilá mytologická božstva spolčují s pekelnými démony, jsou jeho služby neocenitelné. Loki se stává andělským klukem pro všechno, alespoň to si archandělé myslí. On má však své vlastní plány. Na tomto i onom světě existují záležitosti, které není možné vyřídit se svatozáří nad hlavou.

Přihlásit se k odběru RSS - Lhář