PR+SOUTĚŽ: Děti chtějí žít ve spravedlivém světě

Článek od: Anonym - 29.01.2013

V pondělí 21. ledna proběhlo v budově Ústavního soudu v Brně slavnostní vyhlášení a předání ocenění vítězům dětské literární soutěže na téma „spící spravedlnost“. Autoři vítězných prací obdrželi diplom z rukou předsedy ÚS, JUDr. Pavla Rychetského, který převzal nad soutěží záštitu. Tento unikátní projekt, který vyhlásilo Nakladatelství Fragment v září 2012 pro žáky 5. až 8. tříd, prokázal, že děti chtějí spravedlnost.

RECENZE: Martin Vopěnka, Spící město

Článek od: Petr Simcik - 05.11.2012

Začíná to, jak už to tak bývá, globální katastrofou. Rodiče šli jednoho večera spát a ráno se prostě nevzbudí. Rozumějte, žádní rodiče, ani rodiče rodičů. Pro děti začátek podivného, mrazivého dobrodružství, pro čtenáře rodiče, začátek noční můry. Civilizace se hroutí, nejmenší opuštěné děti umírají, větší se stávají oběťmi úchylů, pedofilů a obchodníků s dětmi a vy, jakožto rodič, byste s tím nemohli absolutně nic dělat.

SOUTĚŽ: Probuďte spící spravedlnost!

Článek od: Anonym - 11.09.2012

Nakladatelství Fragment vyhlašuje literární soutěž pro školy a jejich žáky na téma „spící spravedlnost“. Slavnostní předání cen proběhne v lednu 2013 v prostorách Ústavního soudu v Brně za přítomnosti jeho předsedy Pavla Rychetského.

PR+LITERATURA: Co se stane, když rodiče na celém světě upadnou do záhadného spánku?!

Článek od: Anonym - 10.10.2011

Vydejte se na dobrodružnou cestu do světa, kde všichni rodiče spí a kde začíná nemilosrdný boj o přežití dětí ve světě zbývajících dospělých… Nová kniha českého spisovatele, cestovatele a publicisty Martina Vopěnky Spící město vychází již 10. října. Jedná se o nadčasový román, který je určen nejen dětem, ale i dospělým.

Přihlásit se k odběru RSS - M. Vopěnka