PR+AKCE: NightCon opět na PragoFFestu

Článek od: Anonym - 09.01.2014

Tak se nám sešel rok s rokem a máte nás tu zase. Kdo má pamět lepší než průměrný sklerotik, tak jistě ví,  že jsme právě před rokem převzali po Antrey opečováváné dítko jménem NightCon. A z krásného perspektivního dítka jsme udělali rozmazleného parchanta.

PR+AKCE: Program NightConu na Festival fantazie je hotov

Článek od: Anonym - 02.06.2013

Přátelé a příznivci NightConu, za necelý měsíc nám začíná Festival fantazie a program NightConu je hotov. Po několika nekonečných probdělých nocích jsme konečně sestavili finální verzi, která už se nijak výrazně měnit nebude. Najdete ho jako vždy na stránkách Festivalu fantazie a v Amberu, kde se nachází i kompletní seznam přednášek s anotacemi.

PR+CON: NightCon 2013 – masivní letáková kampaň

Článek od: Anonym - 08.01.2013

Jako poslušní služebníci Mordoru jsme se rozhodli propagovat, jak to jen půjde. Alegorické vozy a nápisy na tričkách jsme zamítli hned ze začátku. Nálepky na auta budou až ve čtvrtek, ale zrovna nám přišly letáčky na PragoFFest. Masivní letákovou kampaň jsme zvolili také proto, že ohromné množství letáčků nám brání v pohybu po bytě, a hlavně proto, abychom přitáhli na PragoFFest a NightCon nové nebo zatím nerozhodnuté fanoušky.

PR+CON: NightCon 2011

Článek od: Anonym - 20.05.2011

NightCon je pokračovatelem úspěšné linie VampCon, která svým programem na téma upíři a vlkodlaci přispívala k rozšíření zaměření Festivalu fantazie od roku 2008. Letos jsme se rozhodli trochu rozšířit své pole působnosti a zaměřit se na horor obecně a vše, co se k němu vztahuje – upíři, vlkodlaci, zombies, démoni, magie a další s tím spjatá témata.

Přihlásit se k odběru RSS - NightCon