Rozhovor s Tomášem Bandžuchem

Článek od: Martin Stručovský - 26.08.2019

Tomáše Bandžucha není nutno představovat. Na pultech knihkupectví lze v současné době najít jeho novou knihu s Petrem Hanklem, ale taky detektivku Dlouhý krok do tmy. A právě o nich, ale i o plánech do budoucna, jsme si na následujících řádcích povídali.

RECENZE: Tomáš Bandžuch, Noc a mlha

Článek od: Renata Staurovská - 06.08.2019

Píše se rok 1888 a ulicemi večerní Vídně kráčí davy. Křik hesel typu „V náboženství není spása, důležitá je jen rasa!“ se nese do dáli, Židé se choulí ve svých domovech a zdá se, že teď už poslednímu soudu nikdo neteče. A to nikdo netuší, že ta největší hrozba teprve přijde…

UKÁZKA: Tomáš Bandžuch, Dlouhý krok do tmy

Článek od: Redakce - 28.10.2018

U příležitosti 100. výročí vzniku Československa vydává renomované nakladatelství Mystery Press nikátní knihu: na motivy skutečných událostí napsanou historickou krimi Tomáše Bandžucha Dlouhý krok do tmy, která se odehrává v Podkrkonoší na podzim roku 1918…

LITERATURA: Kniha roku Sardenu 2016, komentáře

Článek od: Redakce - 13.02.2017

Loni jsme to zkusili. A letos jsme se rozhodli pokračovat. A abyste si sami mohli spočítat, že vám ve výsledcích Knihy roku Sardenu nekecáme, přinášíme konkrétní odpovědi jednotlivých respondentů. A těšíme se, že v komentářích přibudou odpovědi čtenářů.

ANKETA: Kniha roku Sardenu, komentáře

Článek od: Redakce - 08.03.2016

Abyste si sami mohli spočítat, že vám ve výsledcích Knihy roku Sardenu nekecáme, přinášíme konkrétní odpovědi jednotlivých respondentů. A těšíme se, že v komentářích přibudou odpovědi čtenářů.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - T. Bandžuch