UKÁZKA: Goon 5: Zvrhlé choutky

Článek od: Redakce - 07.02.2016

Nekorektní, humorný a mistrovsky nakreslený komiks Goon výtvarníka Erica Powella nabírá každým svým dalším dílem na nápaditosti vyprávění i genialitě kresby. Komiks „Goon 5: Zvrhlé choutky“ vyjde ale jen v případě, když si jej předem objedná dostatečný počet zájemců, protože tento další titul Comics Centra vychází v edici „Na přání“.

UKÁZKA: Goon 4: Čest a děsivé konsekvence z ní plynoucí“

Článek od: Redakce - 25.10.2015

Goonova jízda pokračuje a stále si drží svou vysokou laťku humoru, neskutečných nápadů a osobité ilustrace. Ve čtvrtém díle série se objevují lidožravé bulvy z jiné dimenze, šílení vědci, vraždící roboti a duch minulých vánoc. V autorském světě Erica Powela je možné všechno. Komiks „Goon 4: Čest a děsivé konsekvence z ní plynoucí“ ovšem vyjde jen v případě, když si jej předem objedná dostatečný počet zájemců. Nový titul Comics Centra  totiž vychází v edici „Na přání“.  

Preview: Goon 3: Samej průšvih

Článek od: Redakce - 25.02.2015

Ve třetím díle cenami ověnčeného Goona spojili síly dva velikáni současného komiksu - Eric Powell a Mike Mignola. To neznamená nic jiného, než že se vtipný mafián setká se samotným Hellboyem. Proč a jak to celé dopadne, zjistí čtenáři, když si objednají další titul Comics Centra z edice Na přání.

Přihlásit se k odběru RSS - Goon