RECENZE: Tracy Wolffová, Touha

Článek od: Tereza Kučírková - 10.11.2023

‚Zakousni se.‘ Láká ze své obálky kniha Tracy Wolffové, americká autorka, která má na kontě desítky publikací mnoha žánrů. Bravurně brouzdá vodami dětské literatury, ale ráda potěší i ženská srdce ryzí červenou knihovnou. Tracy Wolffová je milovnicí draků, upírů a dalších stvůr. Česky jí vyšly dvě harlekýnky a pak přišla Touha.

PR+CON: NightCon 2013 – masivní letáková kampaň

Článek od: Anonym - 08.01.2013

Jako poslušní služebníci Mordoru jsme se rozhodli propagovat, jak to jen půjde. Alegorické vozy a nápisy na tričkách jsme zamítli hned ze začátku. Nálepky na auta budou až ve čtvrtek, ale zrovna nám přišly letáčky na PragoFFest. Masivní letákovou kampaň jsme zvolili také proto, že ohromné množství letáčků nám brání v pohybu po bytě, a hlavně proto, abychom přitáhli na PragoFFest a NightCon nové nebo zatím nerozhodnuté fanoušky.

UKÁZKA: Ilona Andrews, Magie krve (Kate Daniels 4)

Článek od: Anonym - 09.11.2012

Kate Danielsová se „stará" o paranormální problémy, jež nikdo jiný nechce řešit, zvlášť pokud se týkají společnosti kožoměnců v Atlantě. Kdo ví, jestli tenhle protivník nebude moc velké sousto i pro Kate a Currana, Pána šelem. Protože tentokrát bude muset Kate čelit vlastní rodině...

Přihlásit se k odběru RSS - paranormální romance