RECENZE: Rick Riordan, Zrádný labyrint

Článek od: Karolína Poláčková - 17.04.2019

Apollónova cesta zpět na Olymp pokračuje. Nyní již bývalý bůh slunce se střetne i s posledním členem novodobého triumvirátu, nechvalně proslulým císařem Caligulou, proti kterému i dosavadní Apollónovi protivníci Nero a Commodus působí jen jako zlobivé děti s nebezpečnými hračkami. Co jsou přece hroziví Germáni v porovnání s mluvícím koněm?

RECENZE: Rick Riordan, Temné proroctví

Článek od: Karolína Poláčková - 25.02.2019

Kdyby někdo zahlédl nad Indianou plachtit draka z božského bronzu se třemi pubescenty na zádech, kdoví, co by si pomyslel. Rozhodně by ho ale nenapadlo, že jeden z těch tří má být dávno mrtvý, druhý je padlý olympský bůh a ta třetí by měla být navěky uvězněna na bájném ostrově.

PR+LITERATURA: Bohové Olympu opět ožívají

Článek od: Anonym - 03.11.2011

Na jaře 2012 se čeští fanoušci série Percy Jackson dočkají vydání českého překladu volného pokračování z pera spisovatele Ricka Riordana! Po velkém úspěchu série o mladém chlapci s krví bohů Percym přichází série Heroes of Olympus – „Bohové Olympu“!

PR+LITERATURA: Hledání příštího Harryho Pottera skončilo

Článek od: Anonym - 10.03.2011

Na pulty knihkupců dnes přichází kniha Nakladatelství Fragment – Percy Jackson: Bitva o labyrint. Čtvrtý díl celosvětově úspěšné fantasy série Percy Jackson je po Harrym Potterovi a Twilight sáze třetí nejčtenější knihou na světě. Prodáno bylo jen v USA více než 15,5 milionu výtisků! První díl ságy byl převeden na plátna kin v únoru roku 2010.

Přihlásit se k odběru RSS - R. Riordan