LITERATURA: Redakce vybírá říjnové pecky - Slíva

Článek od: Monika Slíva - 27.10.2011

V říjnu bylo opět z čeho vybírat a člověk pořád musí mít na paměti, že den má jen 24 hodin a ani o chlup více. Jak mně by se hodily ty úžasné čarovné hodinky na obracení času, které půjčil Brumbál Hermioně (v HP a vězeň z Azkabanu), ale komu by se nehodily, že? Sice je nemám, ale s myšlenkou na důchod kupuji stále nové a zajímavé tituly a snad si je jednou všechny přečtu...

PR+CENY: Erebos získal na veletrhu v Německu prestižní cenu!

Článek od: Anonym - 22.10.2011

Na knižním veletrhu ve Frankfurtu se 14. října udělovaly ceny za literaturu pro děti a mládež. Mezi oceněnými tituly se ocitl titul „EREBOS – Hra, která zabíjí!“, kterému byla přidělena literární cena na základě rozhodnutí poroty složené z mladých čtenářů!

PR+LITERATURA: Závislost, která dokáže pohltit každého

Článek od: Anonym - 29.09.2011

Začátkem října se na pultech knihkupců objeví thriller, při kterém vám bude tuhnout krev v žilách! Jakmile se vám dostane do rukou a otevřete jej, zmocní se vás zcela nový svět virtuální reality, ze kterého vás bude mrazit. V Německu bylo prodáno za necelý rok přes 75 000 výtisků a doposud byla kniha přeložena do 17 jazyků! „Erebos je hra. Pozoruje Tě, mluví s Tebou, chválí Tě, zkouší Tě, hrozí Ti. Erebos má jeden cíl: ZABÍT.

Přihlásit se k odběru RSS - U. Poznanski