RECENZE: Hergé, Tintin v zemi Sovětů

Článek od: Monika Slíva - 09.01.2012

tintinTintin, reportér, kterého není třeba představovat. Vyřeší každou záhadu a dříve, či později odhalí každého padoucha, co se mu postaví do cesty. Nakonec se vracíme na začátek. Pravděpodobně vám předchozí věta nedává moc smysl, ale to nevadí. Až dočtete, pochopíte.

LITERATURA: Redakce vybírá říjnové pecky - Slíva

Článek od: Monika Slíva - 27.10.2011

V říjnu bylo opět z čeho vybírat a člověk pořád musí mít na paměti, že den má jen 24 hodin a ani o chlup více. Jak mně by se hodily ty úžasné čarovné hodinky na obracení času, které půjčil Brumbál Hermioně (v HP a vězeň z Azkabanu), ale komu by se nehodily, že? Sice je nemám, ale s myšlenkou na důchod kupuji stále nové a zajímavé tituly a snad si je jednou všechny přečtu...

RECENZE: Hergé, Tintin a Los Pícaros

Článek od: Monika Slíva - 26.10.2011

Nedisponuje žádnou nadpřirozenou super schopností a neohání se žádnými super udělátky. Nekamarádí s nadpřirozenými mocnostmi, ani s nimi nebojuje. Není to žádný hezoun, ze kterého by se krásným slečnám podlamovaly kolena. Přesto všechno daleko vyčuhuje se svojí podivnou zrzavo-blonďatou čupřinou z komiksového rybníčku a znají ho možná i ti, kteří zblízka a za denního světla nerozeznají Batmana od Catwoman.

PR+AKCE: Tintin je kompletní, oslavte ho s námi...

Článek od: Anonym - 23.10.2011

Rádi bychom s vámi v pondělí 24. 10. v 16 h v Comics Point v Anglické ulici, Praha 2 oslavili završení série komiksů Tintinova dobrodružství, které nakladatelství Albatros vydává od roku 2004. Přítomna bude i překladatelka Kateřina Vinšová, která je autorkou české podoby některých jmen a reálií. Možná přijde i Tintin!

LITERATURA+PR: Nakladatelství Albatros Media v červnu

Článek od: Anonym - 14.06.2011

Nakladatelství Albatros si v červnu připravilo bohatý výběr titulů, které potěší srdce dětí. Nicméně se nezapomnělo ani na dospělé, kteří si na své přijdou v nakladatelství Plus. Do nabídky se nám vloudila slibně vypadající teoretická publikace o detektivkách, čemuž jsme nedokázali odolat.

Přihlásit se k odběru RSS - Hergé