FILM: Sebevražedný oddíl

Článek od: Tereza Kadečková - 09.08.2016

Filmový rok 2016 se nese na vlnách velmi rozpolcených názorů co se blockbusterů týče. Batman v Superman má své zapřísáhlé fanoušky i odpůrce, Krotitelé duchů rozdělují internet na ty zlé a dobré, a aby těch rozzuřených fanouškovských frakcí nebylo málo, na scénu přichází Suicide Squad, nebo, chcete-li česky, Sebevražedný oddíl.

Letní filmové orgie

Článek od: Matyáš Pařátek - 05.07.2016

Existuje mnoho způsobů, jak strávit léto. Jedním z nich je určitě sednout si do kina s vychlazenou colou a křupajícím popcornem k dobrému bijáku. Přinášíme přehled filmů, na které můžete během těchto dvou měsíců vyrazit. Čekají nás animáky. Návrat do džungle. Komiksovka s losery a nejrajcovnější herečkou současného Hollywoodu. A taky se vrátí kapitán Kirk se svojí posádkou. 

SLOUPEK: Pět autorů, kteří se na mně podepsali

Článek od: Monika Slíva - 23.05.2011

Velmi živě si pamatuji, jak jsem nenáviděla čtení. Bylo mi šest, chodila jsem do první třídy a moje maminka, velká milovnice knih, chtěla, abych byla stejně „postižená“ jako ona, a pro TO se muselo něco udělat. Už odmalinka jsem milovala pohádky (a vydrželo mi to dodnes, jen se tomu říká fantasy). Babička s maminkou se mi jich něco načetly, ale najednou mě nutily, abych sama louskala písmenka. Jak já toho Robátka nesnášela a přála si, aby mu jelen Větrník šlápnul na krk a byl od nich navždy pokoj.

Přihlásit se k odběru RSS - W. Smith