KOMIKS: Frank Miller - Bill Sienkiewicz, Elektra: Atentát

Článek od: Petr Simcik - 17.01.2017

Jmenuje se Elektra a je to fakt kost. Jo, jako ženská má asi svoje mouchy. Je to šlachovitá, vytáhlá, bezcitná vražedkyně, má spoustu jizev na těle i na duši, tedy pokud někde nějakou duši má. Je trochu psychopat. Trochu víc, řekl bych, protože kudy projde zůstanou jen mrtvoly, nebo trosky s vygumovaným mozkem.

Batman a Superman...co si přečíst

Článek od: Martin Stručovský - 25.03.2016

Konečně jsme se dočkali okamžiku, kdy se proti sobě na stříbrném plátně postavili dva nejslavnější superhrdinové ze stáje DC. Batman a Superman. Ale jak víme, u filmů teprve všechno končí. Jsou omegou superhrdinů. Někdy není nad to se vrátit na začátek, tedy ke komiksům. Co by si tedy člověk mohl přečíst, pokud se mu film zalíbí anebo taky nezalíbí. Máme pro vás seznam šesti komiksů s Batmanem a Supermanem, které by neměly uniknout vaší pozornosti. 

KOMIKS: Frank Miller, Teror ve jménu víry

Článek od: veronikamah - 18.12.2015

V době, kdy svět zmítá panika nad imigrační krizí a válkou s terorismem, přichází žijící legenda komiksového žánru, aby vyjádřila svůj názor na současnou situaci. A jak jinak než právě novým komiksem, u kterého si každý sluníčkář znechuceně odplivne.

Preview: Teror ve jménu víry 11. září vychází možná poslední komiks Franka Millera

Článek od: Redakce - 11.09.2015

Přesně čtrnáct let po teroristických útocích, které změnily svět, vychází v českém překladu kontroverzní dílo Franka Millera „Teror ve jménu víry“. Kniha reagující na události 11. září vzbudila mezi čtenáři tak silné emoce, že po ní slavný autor komiksů zatím nic dalšího nenakreslil a nenapsal. 

KOMIKS: Kurva velký Sin City vyjde

Článek od: Redakce - 02.06.2014

Mimořádný projekt vydavatelství Comics Centrum bude mít šťastný konec. Knihu Kurva velký Sin City, všech sedm dílů kultovního komiksu autora Franka Millera pohromadě, si objednal dostatečný počet zájemců.

KOMIKS: Kurva velký Sin City

Článek od: Anonym - 26.04.2014

Vydavatelství Comics Centrum přichází s naprosto unikátním projektem. Plánuje vydat všechny díly kultovního komiksu Sin City v jedné knize. K realizaci ovšem potřebuje spolupráci čtenářů a Millerových fanoušků.

UKÁZKA: Sin City 7: Do srdce temnoty

Článek od: Anonym - 20.03.2014

Nejdelší, nejvelkolepější a nejpestřejší návštěva ve městě hříchu – Sin City. To mizerný město, koho nezkazí, toho aspoň pošpiní. Koho nedokáže pošpinit, toho zabije. Z jeho bahna vzejde opravdový hrdina, který je ochoten položit svůj život pro dámu.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - F. Miller