KOMIKS + UKÁZKA: Kolosální Conan

Článek od: Redakce - 15.04.2015

Fantastický svět spisovatele Roberta E. Howarda plný odvážných mužů a krásných žen, ve kterém prastarým říším vládne temná magie a krutá božstva, si oblíbilo mnoho čtenářů po celém světě. Přesto u nás výpravná kniha s dobrodružstvími barbara Conana dosud chyběla. Comics Centrum tak plní sen mnoha jeho fanoušků.

KOMIKS + UKÁZKA: Kolosální Conan

Článek od: Redakce - 15.04.2015

Fantastický svět spisovatele Roberta E. Howarda plný odvážných mužů a krásných žen, ve kterém prastarým říším vládne temná magie a krutá božstva, si oblíbilo mnoho čtenářů po celém světě. Přesto u nás výpravná kniha s dobrodružstvímibarbara Conanadosud chyběla. Comics Centrum tak plní sen mnoha jeho fanoušků.

POZVÁNKA: Minicon

Článek od: Redakce - 15.11.2014

Parou zahalený steampunk si žádá čím dál více pozornosti a po vydání antologií Mrtvý v parovodu (2012), Plnou parou (2013) a Excelsior, gentlemani! (2014) se mu jí začíná dostávat i od pořadatelů conů. První a nikoli poslední takovou mechanickou vlaštovkou je letošní Minicon, jenž se u této příležitosti po letech opět vrací na půdu Národního technického muzea v Praze, kde se bude o podivuhodných a parou poháněných vynálezech mluvit jistě lépe než kdekoli jinde. Celý téměř čistě steampunkový program pak proběhne dne 22. listopadu od deseti až do večerních hodin a jeho vyvrcholením bude promítání vesmírné klasiky Ikarie XB-1.

KOMIKS: Solomon Kane - Ďáblův hrad

Článek od: Tobiáš Smolík - 17.08.2010

Legendární postavičku Barbara „Arnieho“ Conana zná snad každý. Ale Solomon Kane, další hrdina z pera Roberta Howarda, už tak známý není. Nad tím si posteskli i v americkém nakladatelství Dark Horse a pokusili se o jeho oživení v komiksové podobě. Ta právě vyšla i u nás.

Přihlásit se k odběru RSS - J. Kantůrek