KOMIKS: DCKK 6 a 7: Batman: Dlouhý Halloween

Článek od: Marek - 08.10.2017

Dlouhý Halloween je psán skvěle srozumitelně a přeci ne dětinsky. Udržuje si svou míru tajemství a čtenáři není vlastně úplně vše odhaleno ani po dočtení. Děj není zbytečně moc zamotaný, což považuji osobně za velké plus.

KOMIKS: DCKK 1 a 2 , Batman: Ticho - Kniha první a Kniha druhá

Článek od: Marek - 14.07.2017

Tak už i DC vyrukovala na trh se svým výcucem toho nejlepšího v podobě snadno dostupných úzkých knížeček. Jednoduchý lesklý styl s názvem titulu na hřbetu knihy je praktický a nezůstávají na něm otisky prstů, což je jedině dobře. Nesmí samozřejmě chybět dnes již standartní postupně vznikající obraz několika hrdinů na hřbetech knih.

Literární vyhlídky: únor a březen

Článek od: Petr Simcik - 08.02.2017

Máme druhý měsíc nového roku a my jsme zde s zpět s literárními vyhlídkami. Tentokrát budou trochu improvizované, protože mnohé ediční plány se teprve sestavují. Proto než jsem shromáždil všechny informace, dvě knihy již například vyšly…

Batman a Superman...co si přečíst

Článek od: Martin Stručovský - 25.03.2016

Konečně jsme se dočkali okamžiku, kdy se proti sobě na stříbrném plátně postavili dva nejslavnější superhrdinové ze stáje DC. Batman a Superman. Ale jak víme, u filmů teprve všechno končí. Jsou omegou superhrdinů. Někdy není nad to se vrátit na začátek, tedy ke komiksům. Co by si tedy člověk mohl přečíst, pokud se mu film zalíbí anebo taky nezalíbí. Máme pro vás seznam šesti komiksů s Batmanem a Supermanem, které by neměly uniknout vaší pozornosti. 

KOMIKS: Jeph Loeb, Tim Sale, Batman - Dlouhý Halloween

Článek od: Martin Kochlica - 20.06.2012

Napriek tomu, že Batman bol dlhšiu dobu mimo hru, filmové adaptácie Christophera Nolana ho dostali späť na výslnie. Keďže sa vrátil vo výsostne temnej podobe, sú komiksy, ktoré ťažia práve z nejdenoznačnosti ušatého hrdinu, v centre čitateľského záujmu. Nezaškodí pripomenúť si jeden z tých najslávnejších... 

Přihlásit se k odběru RSS - J. Loeb