KOMIKS: Čarodějky W.I.T.C.H. 1-3

Článek od: Jana K. - 02.01.2024

Nostalgie. Každý si pod tímto pojmem vybavíme něco jiného. Písničku, film, knihu, vzpomínku… Cokoliv, co se nás v dobách minulých nějak dotklo. Něco, co nám utkvělo v paměti na dlouhou dobu.

RECENZE: Disney – Usínací sbírka pohádek

Článek od: Petra Elen Mand... - 12.04.2022

Taky vám doma pobíhá princezna Elza, co tancuje a zpívá Let It Go ze známé pohádky Ledové království? Zbožňuje vaše ratolest bohatě ilustrované knížky s přiměřeným množstvím textu tak akorát, aby vám během čtení nedocházel hlas a zároveň jste neusnuli dříve než dítko? Pak zpozorněte.

 

Co číst v karanténě: young adult tipy

Článek od: Karolína Poláčková - 11.05.2020

Pokud v čase karantény hledáte ke čtení něco kouzelného, avšak ani příliš dětského, ani příliš „dospěláckého“, spíš tak někde akorát mezi tím, můžete se u nás inspirovat – případně nákupem podpořit svého oblíbeného nakladatele. Vydařené young adult kousky najdete v nabídce nejednoho z nich.

KOMIKS: Grzegorz Rosinski – Jean Van Hamme, J. Thorgal - Neviditelná pevnost

Článek od: frankie - 09.04.2019

Thorgal, jeden z nejvíce ceněných frankofonních komiksů všech dob, přesto u nás podstatně méně známý než Tintin, Šmoulové či Asterix. Pokusů a vydání po jednotlivých sešitech proběhlo na našem trhu již několik. Vždy se jednalo pouze o menší počet komiksových alb bez delšího vydavatelského života. Nakladatelství Egmont projevilo odvahu ke změně a rozhodlo se naservírovat čtenářům hned pět sešitů v jednom balení,

KOMIKS: Don Rosa, Zlatá klasika

Článek od: Tereza Kadečková - 01.08.2017

Máte rádi Kačera Donalda, strýčka Skrblíka a tři synovce? Vyrůstali jste s jejich komiksy a ještě seriálem My z Kačerova? Pro vás Egmont připravil krásnou edici. Jmenuje se Zlatá klasika a její první kniha věnovaná Donu Rosovi v sobě skrývá devět příběhů Kačerů.

Přihlásit se k odběru RSS - Egmont