KOMIKS: Scott Snyder - All-Star Batman 1: Můj nejhorší nepřítel.

Článek od: Marek - 16.05.2019

Můj nejhorší nepřítel je cestou dlouhou 800 km. Cestou, která začíná na povrchu, ale zavrtává se čím dál hlouběji až do samého nitra každého z protagonistů. Možná by mohli jen sedět na gauči a zaujatě rokovat. To by ale nebyl ten pravý zážitek, silný emoční prožitek, který přeci jen sebeuvědomění napomáhá.

Komiks: Batman 10 - Epilog

Článek od: Marek - 14.08.2018

Zakončení Batmanova kánonu vznáší otázku, která si nezadá ani s "Být, či nebýt?". Co je Batman zač? Hrdina na hraně zákona, nebo jen obyčejný šílenec?

KOMIKS: Scott Snyder, Batman 9 - Květy zla

Článek od: Marek - 20.04.2018

Tak se nám to pomalu chýlí ke konci. Všechno tomu nasvědčuje, Batman je mrtev, náhražka gothamské policie nemůže ani náhodou zastoupit tajemného ochránce spravedlnosti. Občané města Gothamu začali pochybovat o svých zásatupcích a ochráncích. Skvělé podloží pro výskyt kriminálníků, kteří mohou snadno rozeštvávat a zasévat zrna pochybností a strachu. Trochu jsme se dostali k zahradničení, že? 

KOMIKS: Batman 7: Konec hry

Článek od: Marek - 23.09.2017

Snyder a Capullo nám předkládají sedmý díl Batmanova kánonu, a stojí opravdu za to. Vše začíná zcela nepochopitelnou snahou Justice League zavraždit Bruce Waynea. Původní obavy, že jde jenom o zbytkové účinky Scarecrowova toxinu strachu se bohužel ukážou jako mylné.

Literární vyhlídky: srpen-září

Článek od: Martin Stručovský - 18.08.2017

Přichází další Literární vyhlídky,  v nichž lze zjistit následující: okurková sezóna je za námi. Novinky od Heteši a Šlechty už jsou sice venku, ale chystá se toho mnohem víc. Dorazí Batman, další komiks od Chucka Palahniuka, ale taky třetí Časodějové a dvě ambiciózní historické fantasy - Přemyslova krev a Hořící kůň. 

KOMIKS: S. Snyder, Americký upír 2

Článek od: Štěpán Jura - 13.09.2013

Ve městě hříchu se usadil Skinner Sweet, první a nejnebezpečnější americký upír. Je to město podle jeho gusta, kde se za peníze dá uhasit žízeň každého druhu. Jenže není jediný upír, který chce zabořit zuby do Las Vegas.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - S. Snyder